Opgelet: deze verwachte films in de bios mag je niet missen

Media door Mozhda

Een film op het grote scherm kijken is al decennialang een geweldige belevenis. En om die belevenis extra speciaal te maken hebben we de leukste nieuwe films op een rijtje gezet. Pak je agenda er maar alvast bij: deze films moet je in de bios zien!

1. Fijn Weekend: 19-01-2023

Mozhda van Ze.nl heeft deze film alvast voor jullie bekeken. Van flauwe grappen tot aan emoties die hoog oplopen: op deze camping gebeurt er van alles en nog wat. Een hechte vriendengroep komt een weekend bij elkaar om hun overleden vriend te herdenken. Maar die herdenking verandert al snel in één grote grap. Op deze camping bruist het van de komedie. De vriendenkring heeft geen idee dat er gekke belevenissen op hen staan te wachten. Een weekend met een onverwachtse wending, zullen we maar zeggen.

2. Klem: 02-02-2023

Marius en Kitty zijn in Italië en hebben een wijngaard op hun naam staan. Maar de aankoop van de wijngaard heeft geen fijne gevolgen voor de familie. De auto vliegt in de brand. Alles loopt verkeerd af: de Nederlanders in Italië komen in een levensgevaarlijke strijd terecht. De Italianen zijn niet vies van moord en ontvoering. Eén ding is zeker: Nederlandse indringers zijn niet welkom.

3. Knock At The Cabin: 03-02-2023

Horror lovers opgelet: deze film mag je niet missen. Verwacht het onverwachte in deze film. Dit griezelige avontuur begint al wanneer er bij een onschuldige familie wordt ingebroken. De last wordt nog groter wanneer de inbrekers het volgende opdringen: “Je familie moet ervoor kiezen om vrijwillig één van jullie drieën op te offeren om de apocalypse te voorkomen.” Met andere woorden: red je familie of red de mensheid. En daar komen pittige beslissingen bij kijken.

4. Missing: 23-02-2023

Een moeder raakt vermist tijdens haar vakantie in Colombia. Haar dochter kan niet naar Colombia reizen, ze wordt belemmerd door internationale bureaucratie. Duizenden kilometers verderop – in Los Angeles – opent ze haar laptop. Ze neemt het besluit om op een andere manier in te grijpen. Google is haar nieuwe redder. Maar haar zoektocht naar haar moeder roept meer vragen op dan antwoorden. Haar moeders geheimen komen boven water. Kent ze haar moeder eigenlijk wel echt?

5. Toen Ik Je Zag: 02-03-2023

Het stel Bastiaan en Esther leven een tiptop leventje. Ze hebben een geweldig acteercarrière en wonen met hun twee kinderen op een boerderij. Wanneer Bastiaan last krijgt van angsten en onzekerheden, verandert hun leven. Het gezin raakt onstabiel. Hoewel hun leven begint te wankelen, probeert Esther haar gezin met haar liefde te redden. Maar dat gaat niet makkelijk met de ziekte in het hoofd van Bastiaan.