Bom barst tussen Nicole en Martijn in Married At First Sight: "fijne reis terug!"

Media door Elsemieke

Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Nicole (47) en Martijn (50) zijn één van de kandidaten die dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. Het stel zorgt alvast voor opvallende televisie, want op de huwelijksreis in Italië, Puglia, krijgen de twee slaande ruzie. De experts vliegen naar het hotel toe in een poging de boel te lijmen.

Bom barst tussen Nicole en Martijn in Married At First Sight

Het huwelijk tussen Nicole en Martijn uit 'Married At First Sight' loopt al na een paar dagen uit op een fiasco als de bom barst tijdens hun vakantie in Italië. Waar het er tijdens het huwelijk nog op leek dat de twee een super goede match waren, loopt het helemaal mis tijdens de huwelijksreis. Tijdens een etentje in het dorpje Ostuni gaat het nog best goed, maar op de terugreis krijgen de twee zoveel ruzie, dat Nicole aan de handrem trekt en midden op de weg uitstapt. "Na het dorpje reden we naar huis en toen zei hij out of the blue: 'Het is toch duidelijk: je bent sowieso per definitie niet mijn match. Je kunt toch nog wel even een paar dagen gezellig doen?' Ik was toen al aan het huilen."

Bizar: Married At First Sight-koppel Martijn en Nicole delen dezelfde vriendengroep

Hoewel we de ruzie zelf niet mogen zien, vertelt Martijn later in de camera waarom hij geen match in Nicole ziet. "Wij zijn gewoon verschillend. En dan roept zij iets, dan roep ik iets. Ik heb misschien ook op dat moment dingen gezegd die niet kloppen. Ik vind het een heerlijke meid, ik vind het een prachtig persoon. Alleen, het past gewoon niet bij mij."

Fijne terugvlucht

Nicole heeft ondertussen geen idee waarom Martijn niet meer met haar verder wil. Ze is in tranen en heeft om een eigen kamer gevraagd. "Ik heb een fantastische huwelijksdag gehad. Ik vond het vanmorgen fantastisch. En nu wordt zonder dat ik weet waarom de stekker eruit getrokken. Ik ben er letterlijk een beetje misselijk van." En de ruzie? Die lijkt vooral te draaien om zonnebrandcrème, koud zwembadwater en Eindhoven. Nicole is er helemaal klaar mee en gaat het liefst naar huis. "Weet je, ik ga hier weg. Ik wens jou een hele fijne reis naar huis toe."

Hier kun je Nicole uit Married at First Sight al van kennen

Intussen vers aangevlogen matchmaker Patrick van Veen probeert de boel nog te lijmen. "Ik denk dat het belangrijk is dat ze zich moeten realiseren dat het niet klaar is. Je bent met elkaar getrouwd, zij zitten er samen in. Dus ze zouden er ook samen uit moeten komen, op welke manier dan ook."