Spicy 'Married At First Sight'-variant opkomst met: 'Sex At First Sight'

Media door Elsemieke

Als je 'Married At First Sight', waarbij mensen gaan trouwen bij de eerste ontmoeting, al bijzonder vond, dan is er nog een veel gekker programma voor je onderweg. Zo komt er volgens het magazine 'The Sun' nu ook het programma 'Sex At First Sight': een programma waarin koppels bij de eerste ontmoeting al seksueel actief zijn.

Spicy 'Married At First Sight'-variant opkomst met: 'Sex At First Sight'

The Sun schrijft dus dat het Britse Channel 4 met het nogal bijzondere programma bezig is. "Singles zullen online aan elkaar worden voorgesteld als avatars, voordat ze online seks hebben met behulp van Bluetooth-gesynchroniseerde seksspeeltjes." In deze speciale variant gaan de deelnemers dus niet blind trouwen, maar hebben ze seks voordat ze elkaar ooit zien hebben.  

Oelala! Dit is het populairste liedje om seks op te hebben

Emotionele klik

Dan denk je niet aan het simpele sexting, maar aan het gebruik van seksspeeltjes op afstand. Als het koppel genoten heeft van de ervaring, kunnen ze elkaar in het echte leven ontmoeten. Zo komen ze erachter of het naast seksueel ook op emotioneel vlak klikt. Er zou al een pilot zijn opgenomen die binnenkort aan een testpubliek wordt getoond. Werkt dit, dan kunnen we het programma mogelijk al aan het einde van dit jaar zien..