Oelala! Dit is het populairste liedje om seks op te hebben

Intiem door Anne-Fleur

Niet iedereen is gemaakt voor een zwoel muziekje op de achtergrond tijdens de sexy time. Zeker als je per ongeluk een verkeerd nummer afspeelt kan het uiteindelijk een grote flop zijn. Toch is voor veel mensen een sexy nummer voor een intieme avond een must. Maar naar welke nummers luisteren we dan het meest tijdens de seks? Lees gauw verder voor het (niet eens zo heel verrassende) antwoord.

Sex-playlists

Ehm, we hopen maar dat je je Spotify niet deelt met je familieleden, want uit onderzoek van lingeriemerk Pour Moi is gebleken dat de meeste 'sex worthy'-liedjes verzameld zijn in afspeellijsten met vooral namen als: 'sex-playlist' en 'baby-making'. Interessant, maar nogmaals, we hopen niet dat je vader of moeder stiekem mee zit te kijken in je muziekjes. Anyways, in het onderzoek werden de ruim 300.000 nummers die in deze afspeellijsten zaten, gerankt van populariteit en meestvoorkomend gezet. Vanuit daar is een lijst opgesteld met dus de populairste nummers uit die 'sex-playlists'. 

Populairste nummers

Het nummer 'All the time' van Jeremih is in het onderzoek als winnaar uit de bus gekomen. Op plek twee staat 'Often' van The Weeknd en plek drie is (ook door The Weeknd) gevuld met het liedje 'Earned It'. Uiteindelijk bleek The Weeknd ook de hoogste in de lijst van artiesten te zijn. Dit is dan met maar liefst vijf nummers in de top 10. Sexy singer much? 

Solo-seks

Ook als je sexy avontuurtjes hebt zónder een ander persoon erbij is het niet raar om er een mood setting liedje op te zetten. Ook voor masturbeersessies zijn afspeellijsten gevonden, en dan vooral met de naam 'solo sex'. Makes sense... Hiervoor werden zo'n 20.000 nummers geanalyseerd en is er uiteindelijk een top 10 voor gemaakt. Subtiliteit is niet per se aanwezig, want op nummer 1 staat het nummer 'I touch myself' van Divinyls. Op twee en drie staan 'Sex with me' van Rihanna en 'Love myself' van Hailee Steinfeld. Wederom is The Weeknd de meest beluisterde artiest in deze lijsten. Goed om te weten! 

Voor het geval je niet weet welke liedjes je moet opzetten tijdens de seks of een eigen playlist maken vind je een beetje eng (want stel je zet per ongeluk het nummer 'Links Rechts' van Snollebollekes erin): de namen van de afspeellijsten zijn in ieder geval bekend nu... Have fun. ;) 

via GIPHY