Married At First Sight-kijkers lachen zich rot om Malou en Sarath: "dweil mij maar op"

Media door Jennifer

Meestal zijn de kijkers van Married At First Sight niet positief over Malou en Sarath. Meteen in het begin hebben ze weinig hoop in een goede afloop voor deze match. Al zorgen de twee wel even voor een lach op het gezicht, wanneer er een misverstand ontstaat over de aurora borealis - ook wel bekend als het noorderlicht. No worries, kan gebeuren!

Malou en Sarath in Married At First Sight

Meteen na de eerste aflevering hebben kijkers van Married At First Sight geen hoop voor Malou en Sarath. Wat hen betreft zitten de experts er compleet naast. Ze matchen qua persoonlijkheid wel goed bij elkaar, alleen zijn kijkers op voorhand bang dat Malou geen aantrekkingskracht gaat voelen. Toch stappen ze natuurlijk in het huwelijksbootje, waarna een fijne honeymoon volgt. Helaas voor Malou wel naar het koude Lapland en niet naar een warm, zonnig oord.

Gelukkig verkopen ze op het vliegveld genoeg kleding en accessoires. Met een nieuwe, warme winterjas op zak is ze daardoor alsnog helemaal ready voor de huwelijksreis in Ruka Kuusama! En eenmaal daar draait ze zelfs een beetje bij. "Het is wel mooi, hè?" reageert ze, zodra ze door de deuren van het Finse vliegveld naar buiten lopen. En ook het warme verblijf in de iglo laat Malou een beetje smelten. Alleen zijn zowel zij als Sarath wel even in de war, wanneer de receptionist het heeft over een Aurora Alert-app.

Lees ook: MAFS-kijkers verbazen zich over reactie Malou op huwelijksreis: "wat een ondankbaar kind"

Aurora... wat?

Op zich redden Malou en Sarath zich wel eruit met hun Engels, ondanks dat het er wat gebrekkig uitkomt. Toch begrijpen ze kennelijk niet alles, wat de receptionist vertelt. Zodra het over een Aurora Alert-app gaat, rinkelen bij voornamelijk Sarath geen belletjes. Met deze app krijgen ze een melding, wanneer de aurora te zien is. De meeste mensen kennen dat als het noorderlicht, zo ook Malou en Sarath. "Welke dingen... momentje," reageert Malou, terwijl ze haar mobiel erbij haalt. Ondertussen suggereert Sarath dat het om een bosbrand of iets dergelijks gaat. Eh, wat? Helaas zullen ze nooit meldingen krijgen van het voor hen mysterieuze 'ding'. De app blijkt namelijk niet beschikbaar op Malou haar telefoon. Shit!

De receptionist vertelt ze vervolgens dat vandaag wel een goede dag is. De lucht is namelijk helder, dus grote kans dat ze het mysterieuze 'ding' zien. Hierdoor brandt bij Sarath plotseling een lampje in z'n hersenen. "O! Je krijgt een melding als je rendieren kunt zien of wat?" vraagt hij enthousiast, waarop de receptionist zegt: "Nee, voor het noorderlicht. Voor het groene..." Aha! Malou en Sarath begrijpen het meteen. Maar no worries, ze weten heus wel wat het noorderlicht is. Een misverstand kan gebeuren, toch? De kijkers op socialmediakanaal X hebben in ieder geval kunnen lachen om het koppel:

Geen aantrekkingskracht

Helaas weten we niet hoelang het goed blijft gaan tussen Malou en Sarath. Voor de camera's biecht Malou later namelijk op, dat ze geen aantrekkingskracht voelt voor Sarath. Ah oh... Wel wil ze zeker de klik met Sarath nog onderzoeken. Maar: "Ik merk gewoon dat ik me niet aangetrokken tot hem voel." Ondertussen voelt het voor Sarath wel goed. Hij voelt zich op z'n gemak bij haar. Alleen geeft hij eerlijk toe, dat hij wel last heeft van verlatingsangst.

Op een gegeven moment praat hij openhartig over zijn biologische ouders. Soms vraagt hij zich af: waarom hebben ze hem weggegeven? Al hoeft hij niet per se het antwoord hierop. Hij heeft gewoon moeite met mensen die weglopen uit zijn leven. Hopelijk hebben ze bij Married At First Sight goede professionals klaarstaan... Mocht het experiment tóch mislukken.

Lees ook: Oh no! MAFS-kijkers verbijsterd tijdens trouwjurken-jacht van Anneke: "zo niet flatterend"

Beeld: Screenshot uit 'Married At First Sight' RTL / Videoland