MAFS-kijkers verbazen zich over reactie Malou op huwelijksreis: "wat een ondankbaar kind"

Media door Jennifer

De match tussen Malou en Sarath in Married At First Sight voorspelt al weinig goeds bij kijkers op social media. En de nieuwste aflevering maakt de voorspellingen er niet beter op. De gigantisch teleurgestelde reactie van Malou verandert haar namelijk langzaamaan in een ijskoningin, die misschien (letterlijk) nóg kouder wordt tijdens de honeymoon.

Malou en Sarath in Married At First Sight

In Married At First Sight zijn Malou en Sarath inmiddels getrouwd, maar meteen al zien kijkers op social media geen goede match in hen. Malou reageert vlak na het huwelijk ook ietwat afstandelijk, wanneer ze meteen wat rust nodig heeft. Gelukkig voor haar reageert Sarath dan wel heel lief en verplaatst hij zich even in z'n eentje naar de bar. Ondanks dat zij wat tijd voor zichzelf nodig had, sliepen ze de nacht wel in één bed. En de volgende ochtend zien we toch een gezellig onderonsje, waar Malou wat meer over zichzelf vertelt naar aanleiding van haar tattoo. Zo vergelijkt ze zichzelf graag met Tinker Bell, waar ze een tattoo van heeft op haar been. "Ik vind Tinker Bell best leuk en eigenwijs," legt ze uit. Iets wat zij ook is: eigenwijs én vaak alleen. "Die fladdert lekker de hele wereld rond."

Hopelijk fladdert Malou nu alleen wel iets minder, want ze is officieel getrouwd met Sarath. En volgens de wetenschap zijn ze een goede match. Al moet dat natuurlijk nog blijken in de praktijk en het gaat vaak genoeg mis, zien we in de geschiedenis van Married At First Sight. Sarath laat het haar wel even duidelijk weten, dat ze straks tijdens de huwelijksreis niet alleen is. "Dan fladder ik lekker met je mee," aldus Sarath.

Teleurgesteld over huwelijksreis

Van tevoren hebben ze geen idee, waar de huwelijksreis naartoe gaat. Dat bedenken de programmamakers van Married At First Sight voor hen. Wel hebben ze natuurlijk wensen. Zo hoopt Malou in ieder geval op een reisbestemming met een "zonnetje". Alleen krijgt ze vervolgens het totaal tegenovergestelde: ze gaan naar Ruka Kuusama in Fins Lapland. OMG. Voor sommige mensen klinkt dit als een droomvakantie. Wie heeft het Noorderlicht niet op de bucketlist staan? Alleen reageert Malou meteen gigantisch teleurgesteld. "Fins Lapland? O, echt waar, jongens," reageert ze, terwijl ze haar hoofd in het dekbed drukt. "O, o, o..." Drama queen Malou is duidelijk niet blij met de bestemming van de huwelijksreis. Al houdt ze zich vervolgens toch iets in tegenover Sarath. Het gaat eigenlijk niet goed, maar het maakt niet uit. "Teleurstelling hoort bij het leven af en toe, toch?" aldus Malou.

"Ondankbaar"

Hubby Sarath schrikt wel van de reactie van Malou. Hij heeft het wel moeilijk ermee, omdat hij graag wil dat ze het allebei leuk vinden. "Dan weet ik dat ik zelf ook happy ben," legt hij uit. Alleen is hun gevoel over de komende huwelijksreis nu totaal verschillend. Kijkers op socialmediakanaal X reageren wel verbaasd over de reactie van Malou. Ze noemen haar "ondankbaar" en "verwend". Het is immers een gratis vakantie. "Beetje blijer mee zijn," reageert iemand. Een andere kijker vindt dat Sarath snel moet vluchten: "Run Sarath run. Weg van dat verwende mens, dat overal negatief commentaar op heeft."

De grote teleurstelling van Malou zou overigens best een slechte huwelijksreis kunnen voorspellen. Zo kijken een aantal kijkers op X met een nogal pessimistische blik naar de komende honeymoon. Ah oh... Pas maar op, Sarath!

Lees ook: Married At First Sight-kijkers reageren kritisch op Malou en Sarath: "wat een slechte match"

Beeld: Screenshot uit 'Married At First Sight' RTL / Videoland