Deze sterrenbeelden zijn de grootste tattoo liefhebbers

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Sommige mensen zijn dol op tattoo's, anderen gaan liever voor piercings en anderen hebben dezelfde instelling als Kim Kardashian: "You don't put a bumpersticker on a Bentley." Als het op tattoo's aankomt, zijn er een aantal sterrenbeelden die hun lichaam het meeste zien als een leeg canvas. Deze sterrenbeelden zijn de grootste tattoo liefhebbers.

Lees ook: Dit zijn de piercings die het snelst genezen

Ram

Het sterrenbeeld Ram wordt beheerst door de planeet Mars, de planeet van de actie. Rammen staan bekend om hun oneindige dosis energie. Deze energie leidt ze vaak naar een tattoo shop, zonder planning of idee. Ze laten hun tattoo's meestal spontaan zetten. Ze zouden bijvoorbeeld ook een tattoo laten zetten tijdens een avondje uit met vriendinnen, puur omdat het leuk is. Ze vinden het ook niet erg om het design op de dag van hun tattoo afspraak uit te kiezen. Zorgen maken over of ze er spijt van gaan krijgen doen ze niet. Als ze de tattoo niet leuk vinden is het jammer dan, door naar de volgende.

Stier

Het sterrenbeeld Stier wordt beheerst door de planeet Venus, de planeet van schoonheid, liefde en kunst. Stieren voelen zich aangetrokken door alles dat mooi is, inclusief tattoo's. Als een Stier een fan is van tattoo's kunnen ze uren doorbrengen op Pinterest om naar inspiratie te zoeken. Ze worden blij van het zien van fijne en gedetailleerde designs. Stieren kunnen wel lang doen over het uitkiezen van een design en de plaatsing van een tattoo. Als ze zelf iets laten zetten, moet het perfect zijn.

Kreeft

Kreeften houden van tattoo's omdat ze het zien als een vorm van zelfexpressie en als een manier om hun liefde voor anderen te tonen. Kreeft is het sterrenbeeld dat een speciale tattoo voor iemand zou willen zetten en het ook daadwerkelijk doet. Iemands naam of een portret van iemand op hun lichaam laten zetten, is voor een Kreeft een teken van liefde. Alle tattoo's van een Kreeft hebben hoogstwaarschijnlijk sentimentele waarde en een diepe betekenis. Kreeften zijn tenslotte emotionele mensen.

Leeuw

Zodra een Leeuw voor het eerst een tattoo heeft laten zetten, hebben ze binnen no time hun hele arm of been vol staan. Ze besteden veel tijd aan hun perfecte tattoo plan en werken samen met één specifieke artiest om het voor elkaar te krijgen. Leeuwen laten hun tattoo's ook graag zien. Ze kleden zich op een manier die hun tattoo's goed laat zien, als het nodig is kopen ze er zelfs speciale kleding voor.

Lees ook: Net een tattoo laten zetten? Dit zijn de belangrijkste do’s en dont’s tijdens het genezingsproces