Plakband op? Zo pak je je cadeautje supersnel in

Cadeaus & hebbedingetjes door Anne-Fleur

Sinterklaas- en Kerstavond is dichterbij dan je denkt en voor je het weet zitten we alweer in het nieuwe jaar. Het feestseizoen betekent natuurlijk ook cadeautjes kopen én inpakken, wat zorgt voor stress, stress en nog eens stress. Vooral als je er op het laatste moment achterkomt dat de plakband op is... No worries, want op deze manier pak jij je cadeaus in zónder plakband. 

Lees ook: Inspiratie! Cadeaus om op je verlanglijstje te zetten

Inpakken zonder plakband

Als je denkt dat we nu met lintjes aan komen zetten. You're wrong. Ook al zouden lintjes een goed alternatief zijn voor plakband, laten we ervan uitgaan dat je óók geen lintjes in huis hebt. Bij inpakken zonder plakband én lintjes gaat het allemaal om vouwtechnieken. Een superhandige hack waardoor je binnen een mum je cadeau zo hebt ingepakt. Scheelt ook weer allemaal stukjes plaksel dat aan je hand blijft hangen, #irritant.

Handige hack

Al meerdere mensen hebben deze handige hack uitgeprobeerd en eigenlijk is het ook gewoon heel makkelijk (ook al ziet het er wel een beetje lastig uit). Belangrijk is in ieder geval dat je een vierkant stuk inpakpapier hebt, zodat alle hoeken en vouwtjes goed uitkomen. Check hieronder de video die het je allemaal precies uitlegt.

Oefenen, oefenen, oefenen

Ehm ja, het ziet er allemaal leuk en aardig uit, maar hoe werkt dit in de praktijk nou écht? Best goed als je even oefent, want net als bij inpakken mét plakband; oefening baart kunst. Tip voor als het niet lukt: een verloren touwtje of een stukje duct tape uit de kast trekken werkt misschien ook wel.

Lees ook: 6 keer de grappigste erotische cadeautjes voor jouw vrienden

via GIPHY