Geen gedoe meer met inpakken door deze superhandig inpak-hack

Cadeaus & hebbedingetjes door Anne-Fleur

Met de feestdagen die alweer bíjna aan de deur staan, is het ook weer tijd om allerlei cadeautjes in te pakken. Of het nou gifts zijn voor in de schoen of voor iets later onder de kerstboom, inpakken moeten we toch echt allemaal. En voor alle moeilijk in te pakken cadeaus hebben we een superhandige hack voor je, waardoor dat inpakken zo gepiept is.

Lees ook: Inspiratie! Cadeaus om op je verlanglijstje te zetten

Superhandige inpak-hack 

We kennen het allemaal wel, van die cadeautjes die gewoon écht niet normaal in te pakken zijn. En als je het dan toch probeert, ziet het eruit als het inpakwerk van een vijfjarige. De oplossing: inpakken on a whole nother level, met een professioneel pakzakje die je in no time zelf in elkaar zet. Zet je zorgen maar opzij, want déze inpak-tip zorgt ervoor dat jij straks de mooist ingepakte cadeautjes hebt.

Wat heb je nodig:

  • Een vel inpakpapier
  • Plakband óf dubbelzijdig plakband
  • Cadeautjes
  • Een beetje goede vouwkunsten

Vouwen maar!

Met alle benodigdheden kun je mooi aan de slag. In het onderstaande filmpje laat Sophie - a.k.a. thefoldinglady - precies zien hoe je te werk moet gaan. Zo heb je geen last meer van lelijke (of minder mooie) ingepakte cadeaus én het is een leuke afwisseling, toch? Onze tip: zorg wel dat je alles goed vastplakt, want anders vallen je cadeautjes er uit - en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Extra versieringen

Om je pakje nóg mooier te maken is het natuurlijk ook leuk om het zakje nog een beetje te versieren. Met bijvoorbeeld een lief kaartje en een wasknijpertje of een paar leuke linten eromheen maak je het helemaal af. Oh, en je kunt deze inpak-hack natuurlijk het hele jaar door gebruiken. Goodbye tegen saaie cadeautjes (en dat knutselen is ook best leuk). 

Lees ook: Netflix kerstfilms 2021: dit zijn de leukste films om te zien