Inspiratie: cadeaus om op je verlanglijstje te zetten

Cadeaus & hebbedingetjes door Bente

‘Wat wil je hebben dit jaar?’ Zitten familieleden je al op de hielen met deze vraag? Ben jij iemand die eindeloos zit te dubben over je cadeauwensen? We got you als je totaal geen inspiratie voor je verlanglijstje hebt. We geven je alle cadeautips die je nodig hebt om je wishlist te vullen.

Lees ook: 8 x cadeaus onder de 15 euro die iedereen leuk vindt

Verlanglijstje cadeautips vrouwen

Er zijn een aantal dingen die veel vrouwen altijd leuk vinden om te krijgen. Dit zijn dus zeker spullen die je op je verlanglijstje moet zetten als je geen idee hebt wat je moet vragen. Van parfum tot een lekkere reep chocola. Gegarandeerd dat jij een geslaagde pakjesavond beleeft met deze cadeautjes.

Self care

Relaxen en verzorging is iets wat er gauw bij in schiet. We hebben het vaak druk, maar juist daarom verdienen we die ontspanning. Zet dus wat fijne spulletjes op je lijstje. Producten als badolie, geurkaarsen, parfum of een lekkere crème zijn nooit weg! 

Woonaccessoires

We kunnen geen genoeg krijgen van interieuritems. Zachte handdoeken, warme sloffen of een mooie mok, you name it. Dit zijn cadeautjes die ook zeker niet kunnen ontbreken op je verlanglijstje. Natuurlijk, je kan het zelf kopen. Maar het is toch veel leuker om te ontvangen? 

Boeken

Te druk voor boeken lezen? Juist in deze tijd zitten we vaak veel te lang naar schermpjes te kijken. Leg dus vooral je mobiel weg en zet dat goede boek dat je al jaren wil hebben op je verlanglijstje.

Sieraden

We hebben nooit te veel oorbellen, armbanden en kettingen. We vinden altijd wel weer een excuus om onze collectie uit te breiden. De feestdagen zijn er dan ook perfect voor. Zet dus vooral glimmende accessoires op je wishlist.               

Gepersonaliseerde cadeaus

Een cadeau met een persoonlijke touch is uniek en net even anders. Zie het ook meteen als je kans om de ‘gewone’ items, zoals een oud kussensloop, muismat of een mok te vervangen door eentje met een leuke foto van het gezin, jezelf of je huisdier. 

Gadgets

Spullen die ons leven makkelijker maken zijn zeer welkom, am I right? Misschien wil je een speaker, zodat je die online Zumba lessen nog intensiever kan beleven. Of draadloze oortjes voor als we ooit gaan hardlopen, met de nadruk op ooit. 

Gezelligheid

Uitjes, bordspellen of een knutselspullen zijn ook zeker presentjes die je kunt toevoegen op je lijstje.

Eten

Chocoladeletters, kerstkransen of pepernoten met een bijzonder smaakje kun je altijd wel gebruiken. Met deze gift is iedereen sowieso blij. 

Lees ook: Geen ruimte voor een kerstboom? Dit zijn 5 alternatieven