Feestdagen 2012: Cadeautips voor je lover!

Cadeaus & hebbedingetjes door Madelon
Dat het bijna december is betekent niet alleen kortere en koude dagen, maar óók dat de feestdagen eraan komen! En wat moet je dit jaar weer kopen??! Ze.nl geeft je iedere week handige cadeautips! Dit keer: je lover?

1: Indoor skydive


Doe-cadeautjes zijn altijd goed, zo ook bij je vriend. En een indoor skydive is natuurlijk helemaal geweldig ? en een cadeau wat je vriend niet zo snel zou verwachten! In Roosendaal staat de enige indoor skydive van de Benelux en voor maar ? 60,- koop je hier al twee skydivesessies. Superleuk om te boeken, zodat je vriend twee keer kan gaan óf zodat jij ook mee kan natuurlijk! Wie weet wordt er hierbij wel een nieuwe hobby geboren?

2: Chocotelegram met een lief berichtje

Een beetje afgezaagd, maar wel leuk (en vooral lekker): een chocotelegram! Als je vriend een snoepkont is, is dit een leuk cadeau, maar ook als dit niet het geval is: dankzij het lieve, persoonlijke berichtje dat je op het telegram kan zetten zal er ongetwijfeld een lach op zijn gezicht komen bij het uitpakken van dit cadeau. En dan lekker samen smikkelen! Een chocotelegram heb je via Kadowereld.nl vanaf ? 11,95 (voor 14 stukjes chocolade), ? 14,95 (voor 21 stukjes) en ?17,95 (voor 28 stukjes).  

3: Gepersonaliseerde wijnkist of -glazen

Wijnen en bijbehorende handigheidjes: het begint een beetje standaard te worden, maar dit blijft gewoon altijd een mooi en goed cadeau waar de meeste mensen blij mee zullen zijn. Via Kadowereld kun je een wijnkist of mooie wijnglazen op een wel heel persoonlijke manier geven: met een persoonlijk berichtje erop. Een lekkere fles wijn of champagne erin/erbij en je cadeau is compleet!

4: Wensballon

Een ontzettend lief en speciaal cadeau is een wensballon. Deze ballon is ervoor bedoeld om een wens of droom op te schrijven. Vervolgens steek je het kaarsje onder de ballon aan, wacht je tot de hele ballon gevuld is met warme lucht en laat je ?m de lucht in. Natuurlijk ontzettend romantisch om samen met je lover te doen! Schrijf er toekomstdromen op of wensen die jullie beiden hebben, laat de ballon de lucht in gaan en kijk samen hoe de ballon opstijgt. Wensballonnen heb je bij veel cadeauwinkels maar ook online voor ongeveer tien tot vijftien euro.

5: Abseilen van de Euromast

Een cadeau dat je vriend zeker zal waarderen (mits hij geen hoogtevrees heeft)? Om eens te abseilen van de Euromast! Helemaal als hij in Rotterdam of omgeving woont zul je hem met dit cadeau onwijs verrassen, maar waarschijnlijk zullen ook de overige Nederlandse mannen dit supergaaf vinden om te doen. Waarschijnlijk wist je vriend niet eens dat dit überhaupt kón! Ook tokkelen van de Euromast is een gaaf idee, maar wel iets enger. Abseilen of tokkelen van de Euromast kost je ? 49,50, via de site Abseilen.nl kun je ook mooie tegoedbonnen kopen voor je lover. Een cadeau dat hij niet snel zal vergeten!

6: Foto?s

 

Fotolijstjes zijn altijd goed. En zijn jullie een samenwonend stelletje, dan heb je er zelf ook nog wat aan! Polaroidlijstjes zijn tegenwoordig helemaal hip en dus volop te vinden in de winkels. Kies bijvoorbeeld voor een mooie zwarte lijst met 18 polaroidlijstjes (? 31,50), negen losse polaroidlijstjes die je kan ophangen waar je wil (? 27,50) of polaroidachtige lijstjes met een luchtpoststempel erop (? 27,95). Ook passe partouts kunnen altijd: dit grote hart (? 20,30) is natuurlijk voor je vriend bedoeld (ook in het wit verkrijgbaar).


7: Dagje uit

 

Een dagje uit is het ideale cadeau als jij en je vriend elkaar weinig zien en je hem eens wil verrassen. Het leukste is natuurlijk om hem een dagje te ontvoeren zonder dat hij weet wat jullie gaan doen, maar wil je op kerstavond niet met lege handen aankomen, dan kun je hem een doosje van Bongo cadeau doen. Hierop staat wat jullie samen gaan doen, bijvoorbeeld een dagje naar de sauna of leuke, sportieve of culturele activiteiten waaruit je zelf kunt kiezen. Er zijn nog tal van andere Bongo-doosjes te koop via De Bijenkorf, dus snuffel gerust eens rond om inspiratie op te doen!


8: Lingerie

 

Een leuk cadeautje voor jezelf, maar óók voor je vriend: een mooi of sexy lingeriesetje! Trek dit aan onder je kleding en verras hem ?s avonds als jullie gaan slapen. Sexy? Deze setjes zijn allemaal van Asos.com en kosten (van links naar rechts, eerste rij) ? 40,28, ? 97,23, ? 70,84 en (van links naar rechts, tweede rij) ? 70,84, ? 48,62, ? 156,73.


9: Sexy jurkje

 

Vind je lingerie geen leuk cadeau of wil je een keer wat anders om je vriend mee te verrassen, dan is een sexy nachtjurkje of korset superleuk! Je vriend zal zijn ogen uitkijken? Deze exemplaren kosten (van links naar rechts, eerste rij) ? 69,45, ? 35,-, ? 41,67 en (van links naar rechts, tweede rij) ? 98,62, ? 23,99, ? 36,11.


10: Sexy cadeausetje

 

Maar het kan nog spannender? Met iets leuks waar jullie sámen gebruik van kunnen maken. Bij Christine le Duc verkopen ze niet alleen lingerie, maar ook seksspeeltjes! Deze tickle me-cadeauset bestaat uit handboeien, een maskertje en een plumeau, om je vriend ultiem te verwennen. En met de sexy surprisebox weet zelfs jij niet wat je je vriend cadeau doet. Have fun vanavond?


11: Riem

 

Probeer jij je vriend ook steeds weer, maar tevergeefs in een mooie polo te hijsen? Of heb je een verschrikkelijke hekel aan die oude afzakspijkerbroek? Dames, meet je vriend niet langer een andere kledingstijl aan, want waarschijnlijk kun je dit toch niet veranderen. Wil je hem tóch iets mooi en modieus cadeau doen, geef hem dan een riem! Een mooie riem van goede kwaliteit is onmisbaar in iedere garderobe en hiermee doe je dus iedere man een groot plezier. Dit donkerbruine exemplaar is van Calvin Klein Jeans en kost ? 54,17, het zwarte exemplaar is van Ted Baker en shop je voor ? 62,51. Beide via Asos.com.


12: Lonely Planet

Als jullie plannen hebben om samen op vakantie te gaan of een grote reis te maken, wat is er dan leuker om te geven dan een Lonely Planet?! Met deze boekjes kan je vriend zich perfect voorbereiden op jullie reis en bovendien samen met jou uitkijken naar jullie vakantie. Koop bijvoorbeeld een Lonely Planet van de United States, Zuid Afrika, Thailand of Indonesië. Hoe leuk!


13: Lang leve de lol

Mannen blijven natuurlijk mannen, en ook je vriend houdt ervan om af en toe eens lekker te ouwehoeren. Doe daar lekker aan mee en koop een lollig cadeautje voor ?m ? een cadeau dat hij eerder van zijn vrienden zou verwachten, en niet van jou. Kies bijvoorbeeld voor een bierhelm, een grappige deurmat of een abonnement op Donald Duck. Zul je zien dat ?ie ?m nog gaat lezen ook!

14: Tas

 
Ja, je zou het misschien niet zeggen, maar óók een mooie, kwalitatief goede tas is iets waar je je vriend een onwijs plezier mee kan doen. Zeker mooie reis- of sporttassen zullen het goed doen bij je vriend. Bovenstaande exemplaren zijn van Samsonite (links), ? 119,-, Property of? (rechtsboven), ? 259,-, Fred Perry (midden), ? 99,95 en Eastpak (onder), ? 75,-.

15: Jezelf

Voor de dames met lef: dit is een wel heel sexy cadeau! Koop een lint (of gebruik een oude) en bind deze om jezelf heen (om je buik, arm, been, hoofd? waar dan ook). De echte waaghalzen trekken hier verder niets bij aan en gebruiken het lint om hun borsten te bedekken? Sexy! Wacht op de slaapkamer op je vriend en wanneer hij thuiskomt, fluister je hem in z?n oor dat hij met je mag doen wat hij wil. Als hij dat geen leuk cadeautje vindt...!

Heb je nog niet al je cadeaus voor de feestdagen bij elkaar? Bekijk voor meer cadeautips:


Waar ga jij je lover dit jaar blij mee maken tijdens de feestdagen?