8 x cadeaus onder de 15 euro die iedereen leuk vindt

Cadeaus & hebbedingetjes door Jeanine

Het zoeken van cadeautjes is soms best stressvol. Een fles wijn is te cliché, cadeaubonnen zijn niet heel origineel en ook receptenboeken zijn weer zo-zo. Totaal geen inspiratie en wil je eens iets persoonlijks geven? Deze acht cadeaus zijn betaalbaar en vallen sowieso in de smaak.

8 cadeaus onder 15 euro

Lees ook: Deze adventskalenders wil je het liefst zelf houden

Goed cadeau

Een geschikt cadeau vinden vereist wat zoekwerk, want wat geef je dit jaar? Geld geven is een optie, maar een echt cadeau is natuurlijk wel leuker. Eén van deze acht cadeaus bijvoorbeeld.

Broodplank - €12,95

Voor sommige mensen is de keuken echt hun paradijsje. Even terugtrekken om een nieuw recept uit te proberen of allerlei heerlijke hapjes in elkaar te flansen. Deze broodplank staat dan ook heel leuk tijdens een avondje borrelen.

8 cadeaus onder 15 euro

 

Linnen tas, €9,95

Ken je iemand die weg is van tassen? Dan is deze linnen tas perfect om de collectie uit te breiden. Bedruk de tas met een foto, gebruik één van de vele designs of houd het simpel met alleen een naam.

 

Geurkaars in glazen houder, €9,99

Een fijne geurkaars doet het altijd goed. De kaars zit in een glazen houder en staat dan ook prachtig op tafel. Deze bloemige kaars ruikt naar hyacinten. Ga je liever voor een wat minder zoete geur, dan is Winter’s Eve ook een optie.

8 cadeaus onder 15 euro

 

Sleutelhanger met foto, rond, €11,95

Met deze sleutelhanger draagt jouw lover of familielid jou altijd bij zich. Liever een andere vorm of stijl? Neem dan vooral een kijkje bij de rest van de sleutelhangers, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

8 cadeaus onder 15 euro

 

Bierglas met naam, €13,95

Een echte bierliefhebber verdient een glas met zijn of haar naam erop, that’s for sure!

8 cadeaus onder 15 euro

 

Keramieken peper-en-zoutstel, €12,99

Het zoetste cadeau ooit gaat naar… dit peper-en-zoutstel! Deze twee egeltjes zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens te schattig om naar te kijken. Misschien toch maar zelf houden?

8 cadeaus onder 15 euro

 

Brownie bakmix met persoonlijk etiket, €14,95

Liefde gaat door de maag, dus met dit cadeau scoor je sowieso punten. Met deze bakmix maak je ongeveer twintig double chocolate brownies. Om je vingers bij af te likken, dit cadeau!

8 cadeaus onder 15 euro

 

Schort en koksmuts, € 9,99
Ken jij ook iemand die altijd knoeit tijdens het koken? Dan is dit cadeau hem of haar op het lijf geschreven. Subtiele hint met een leuk tintje, want dit schort komt met een echte koksmuts.

8 cadeaus onder 15 euro

Lees ook: 10 x leukste gadgets voor wijndrinkers