Deze adventskalenders wil je het liefst zelf houden

Cadeaus & hebbedingetjes door Laura

Aftellen naar kerst wordt een feestje met een adventskalender: een pakket met 24 vakjes met in elk een verrassing. Vanaf 1 december tot 24 december - maak je elke dag één vakje open. De traditionele adventskalender bevat chocolaatjes, maar anno 2020 heb je ook kalenders gevuld met make-up, wijn en meer. Deze zijn veel te leuk om weg te geven, dus houd ze lekker zelf!

leukste adventskalenders 2020

Charlotte Tilbury Bejewelled Chest of Beauty Treasures

Ben je dol op make-up? Dan is de Charlotte Tilbury jouw adventskalender! In deze bloedschone box vind je 12 topproducten van het make-upmerk.

adventskalender charlotte tilbury

My Jewellery adventskalender 2020

Deze adventskalender telt geen 24, maar 10 vakjes. Niet getreurd, want de 10 vakjes zitten vol prachtige oorbellen, ketting en meer accessoires. 

adventskalender my jewellery

Aldi wijn adventskalender

Elke dag wijnen, wijnen, wijnen? Dat kan dankzij deze geweldige adventskalender van de Aldi. Rood, wit en rosé: er is voor iedere wijndrinker wat wils. Proost!

aldi wijn adventskalender

Beerwulf adventskalender

Ben jij Team Bier? Natuurlijk is er voor jou ook een box vol lekkere drankjes en wel van het merk Beerwulf.

adventskalender beerwulf

H&M Beautykalender

Ook het Zweedse modeketen is er 2020 weer bij met een eigen adventskalender. Deze box zit bomvol beauty musthaves

adventskalender HM

Rituals adventskalender

Elk jaar verrast Rituals weer met een adventskalender die nog mooier is dan het jaar ervoor. Zo mooi dat het bijna zonde is om 'm te openen. 

rituals adventskalender

Lipton adventskalender 

Een adventskalender hoeft niet groots en duur te zijn. Lipton presenteert 24 Moments of Tea. Een fijne box met nieuwe theesoorten om te ontdekken. 

Lipton adventskalender

Zalando Beauty adventskalender

Jij verdient alleen maar het beste! Zalando heeft haar beauty-favorieten in één grandioze adventskalender verzameld. Van mascara tot tandpasta.

adventskalender zalando

EasyToys Adventskalender

Wil je het vlammetje tussen jou en je lief weer aanwakkeren? Dat komt wel goed met EasyToys adventskalender vol spannend speelgoed...

adventskalender easytoys

diptyque Adventskalender

Nu we ook met de feestdagen aan huis gekluisterd zitten, snak je naar sfeer en warmte in huis. Met deze fantastische (geur)kaarsen van diptyque zit je wel goed. 

adventskalender diptyque

MAC Boom Boom Wow adventskalender

Eén van 's werelds populairste make-upmerken mag natuurlijk niet ontbreken uit het lijstje. Mac komt met een adventskalender met 24 fantastische goodies, waaronder lipsticks en oogschaduw. Hebben!

advent mac