Zwijmel weg bij sexy mariniers in deze pikante Korps Mariniers kalender

Cadeaus & hebbedingetjes door Jeanine

Knappe mariniers met ontbloot bovenlijf aan je muur, wat willen we nog meer? Nu kan het, want na het succes van vorig jaar heeft Korps Mariniers een héle fijne verjaardagskalender uitgebracht. Nog beter, want deze kun je dus jarenlang gebruiken. Yes, please!

Korps Mariniers kalender

Lees ook: Erotische podcasts zijn de trend van 2020!

Fijne kalender

Natuurlijk gaan we niet alleen focussen op hun knappe koppen, want de mannen in kwestie verzetten geweldig werk. Het korps is namelijk direct inzetbaar en vecht op de grens van land en water, wat de militairen amfibisch maakt. Dit thema zie je dan ook terug in de kalender. Dat de militairen ook nog eens fantastische biceps hebben en een strakke blokjesbuik waar we bij weg zwijmelen, is gewoon een extra voordeel. Een heel sexy, steamy voordeel dan wel, waar we zeker niet over klagen,

Korps Mariniers kalender

Profijt voor iedereen

Voor €20,50 kun jij de knappe mariniers al aan je muur hebben hangen. Wat het nog beter maakt, is dat de opbrengst naar meerdere goede doelen gaat. Het is dus niet alleen leuk voor jou, maar je helpt er ook nog eens een ander mee. Mocht je alvast een kerstcadeautje zoeken, dan weet je nu waar je moet zijn.

Snel kopen

Iets voor jou? Vanaf 16 november kun je de kalender kopen via de website van Korps Mariniers, in het Mariniersmuseum of in de Marcandi-winkels op de kazernes. Na het daverende succes van vorig jaar belooft dit zeker weer een hit te worden. Je kunt geen kalenders reserveren, dus wees er snel bij!

Korps Mariniers kalender

Beeld: Alexander Sporre, Menno Tames en Apituley & De Schepper

Lees ook: 14 x de mooiste nautische tatoeages