Smoking hot: brandweermannen uit de kleren voor goed doel

Vrije tijd door Marleen_S

Nieuws over de tweede herfststorm? Of over de goedheilige baardmans die ons pakjes brengt vanavond? Welnee, hier op Ze.nl lees je pas écht breaking news. Want hoe kun je de ochtend beter beginnen dan met deze blote brandweermannen?

 
En je kunt als een echte weldoener kwijlend achter je computer zitten, want deze Australische brandweermannen zijn niet zomaar uit de kleren gegaan. Naast het goede doel om ons leven te verrijken met smakelijke sixpackjes, halen ze met deze naaktplaatjes ook geld op voor een iets jongere doelgroep: kinderen met ernstige brandwonden.
 


Zwoel & bezweet

In de jaarkalender van 2014 poseren de brandweermannen elke maand in volle ontblote glorie, samen met hun favoriete brandblusser of brandweerslang. Nou, die kunnen we hier op de redactie goed gebruikten, want the girls are on fire.

Als edelsmid hard aan het werk en in verlaten bossen kijken de mannen je zwoel (en bezweet) in je hongerige ogen aan. Op deze manier hopen ze niet alleen zoveel mogelijk geld op te halen voor de arme kinderen, maar willen ze ook aandacht vragen voor brandveiligheid. Missie wat dat betreft niet zo erg geslaagd, want wie wil er nu niet gered worden door de brandweergoden Liam, Kurt of Ty?
 
Goed. Enough talking. Wij snappen maar al te goed dat je eerst moet kunnen kijken voor je kunt oordelen. En omdat we zo begripvol zijn en altijd luisteren naar de wensen van onze leZeressen, zijn hier de foto’s. Wij gebruiken ze al als bureaubladachtergrond.


 
Brandalarm kraken

Inmiddels is er met de verkoop van de kalenders al meer dan $ 200.000,- opgehaald voor organisaties die zich inzetten om kinderen met brandwonden te helpen, aldus Daily Mail. Wij vinden het de perfecte manier om niet alleen jezelf (of je vriendinnen) een plezier te doen, maar daarmee ook nog eens bij te dragen aan een goed doel.
 
Natuurlijk is het belangrijk om je huis of je kantoor brandveilig te maken, maar voor even maken we een uitzondering. Het brandalarm proberen we hier al te kraken sinds de foto's onze aandacht trokken, want je weet maar nooit.

Welke brandweerman vind jij echt om te smullen?