Hip of horror: sexy lingerie voor mannen

Mode & trends door Marleen_S
In de slaapkamer halen we alles uit de kast om onze lover te verrassen. Maar wat als jouw vent ineens in een roze string met hartjes voor je neus staat te dansen? Pure verleiding vinden ze in Australië.

 
Ze gaan nog niet echt als warme broodjes over de toonbank, maar in Australië kun je als man nu ook echt sexy lingerie kopen in plaats van de oude vertrouwde boxer. Om je gevoelige kant te tonen, zullen we maar zeggen. Want de spannende setjes laten niets aan de verbeelding over.
 
De bedenkers, Brent en Laura Krausse, vonden dat mannen eraan toe waren: kanten onderbroekjes en roze strings. Met hun webshop HommeMystere willen ze de wereld van mannelijk ondergoed gaan veroveren. ?Want mannen moeten meer keuze kunnen hebben wat ze onder hun kleding willen dragen?, vertelt het stel aan Daily Mail.
 


 
Homo of hetero

Volgens het ondergoedkoppel voelen mannen zich aantrekkelijker dan ooit als ze mooi ondergoed dragen. ?Of je nu homo of hetero bent, het maakt voor ons niet uit. We ontwerpen gewoon mooie, luxe lingerie voor alle mannen?, aldus Brent en Laura.
 
Of onze wederhelften hier ook op zitten te wachten is nog maar de vraag. Toch krijgt de Australische ondergoedketen veel verzoekjes binnen. Waaronder de vraag of ze een kanten body in hun collectie willen opnemen. En woon je in het buitenland? Geen probleem, ze sturen jouw spannende setje gewoon per schip naar je toe.

Daarnaast kun je als man ook je hart ophalen als je op zoek bent naar een voorgevormde satijnen bh met hartjes of kanten g-string met panterprint. The sky is the limit!
 


Intussen heeft HommeMystere al wel een paar succesjes geboekt. Zoals hun lingerieshow tijdens de International Fashion Show in Las Vegas. En als die stoere modellen de gok durven te wagen, moeten onze mannen dit ook kunnen. Toch?

Brent en Laura zien het zitten en kunnen in ieder geval niet wachten totdat ze met hun webshop kunnen uitbreiden naar Engeland en Amerika. 
 
Zou jij je lover weleens willen zien in een kanten onderbroekje...?