De leukste adventskalender gevuld met HEMA nagellak

Cadeaus & hebbedingetjes door Zita

We tellen de dagen af tot kerst waar we samen zijn met vrienden en familie en allerlei cadeautjes uitpakken. Omdat het wachten ons soms te lang duurt, is een adventskalender een ideale oplossing. Hiermee tel je namelijk de dagen af tot kerst én pak je iedere dag een mini cadeautje uit een adventskalender. Als je van beauty houdt, dan heeft Hema de perfect adventskalender voor jou, namelijk helemaal gevuld met nagellak.

Hema adventskalender met nagellak

De adventskalender van Hema met nagellak is iets minder lang dan de meeste adventskalenders. Je telt bij deze adventskalender namelijk tien dagen van tevoren af. Dat betekent dat je tien prachtige nagellakjes uitpakt tot de kerst begint. En wij verklappen je vast dat de kleuren perfect passen bij de feestdagen. Koop de adventskalender voor jezelf óf voor iemand anders. Dit is namelijk ook een perfect cadeau voor Sinterklaar, omdat de adventskalender pas later in de decembermaand begint. 

Nagellak van de Hema

De nagellakjes van de Hema hebben een paar fijne voordelen. Zo zijn ze niet duur, blijven ze lang zitten én hebben ze prachtige kleuren. De nagellakjes zijn vrij van schadelijke stoffen én vegan. In de adventskalender zitten acht mooie kleuren, twee topcoats en keratine om je nagels sterk te houden. Verwacht dus een hoop vrolijkheid wanneer je iedere dag een vakje openmaakt.

hema adventskalender

Shop de Hema nagellak adventskalender