Dit zijn de leukste Sinterklaascadeaus (onder de 10 euro)

Cadeaus & hebbedingetjes door Mozhda

Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe… Sinterklaas is in het land! Tijd om cadeautjes te nemen én te geven. Maar ben je even inspiratieloos als het om geschenken gaat? Dan hebben wij goed nieuws voor je: wij staan te springen om leuke gifts met je te delen. En de prijs kunnen we ook niet over het hoofd zien. Dan bespaar je óók nog eens een hoop geld. Dit zijn de leukste Sinterklaascadeaus onder de 10 euro.

Sinterklaascadeaus onder de 10 euro

1. Boekenlegger Vlinder & Bloem €2,95

Een must-have voor de boekenwurmen. Het vlindertje steekt boven het boek uit. Zo weet die lezer precies waar hij was gebleven. En je hebt keuze uit enorm veel vlinders!

Boekenlegger

2. Zilveren oorbelhanger geboortesteen Mix&Match €4,50

Weet je in welke maand hij/zij jarig is? Kies dan voor deze unieke oorbelhanger. Bij elke maand hoort een bepaalde birthstone. Lees de omschrijving om erachter te komen waar die steen voor staat. Heerlijk spiritueel!

Lucardi zilveren oorbelhanger

3. NYX Buttergloss Lipgloss €4,87

Hola make-up fans. Deze lipgloss laat je lippen glanzen. Het is een échte hit in de make-up wereld. Bovendien worden je lippen zijdezacht. Perfect voor de frisse dagen dus!

NYX lipgloss

4. Verset Parfums Radiance €5,30

Deze parfum heeft een rijke geur van jasmijn. Een lekker ruikend geschenk voor jong en oud. Je krijgt er niet genoeg van!

parfum

5. Toilettas Jip & Janneke €6,50

De kerstvakantie komt al bijna weer om de hoek kijken. Tijd om van alles in te pakken en in de koffers te stoppen. Deze toilettas is erg handig en helpt je daarbij. Mooi om mee op reis mee te nemen, dus. Bovendien heeft het een print van Takkie: het hondje uit de boeken van Jip en Janneke.

Toilettas

6. Essie nagellak in roze tinten €7,79

Het merk Essie blijft toch wel één van de meest erkende nagellak-merken. Deze glossy nagellak is mooi dekkend. De kleuren zijn on trend en dragen feminine vibes. Perfect voor nail art.

Nagellak

7. Source Balance badgeschenkset en washand panda €7,99

Het is tijd om te relaxen! Dit is het perfecte cadeau voor iedereen die wil ontspannen. De douchegel is heerlijk zoet van geur. De washand is héél schattig. Ideaal voor een lekkere me time.

Douchegel

8. Jumbo 6th sense – Kaartspel €7,99

Wat vind je van een spelletje waarbij je voorspelt hoeveel slagen je zult winnen? Maar juich niet te snel: hier komen ook strafpunten bij kijken. Let’s play a game met het hele gezin op Sinterklaasavond!

Jumbo 6th sense

9. Roze fietswielverlichting €9,95

Light up your life! Breng neonverlichting in zijn/haar leven. De verlichting vliegt aan wanneer de persoon fietst. Stopt hij/zij? Dan gaat de verlichting binnen 1 minuut uit. Het ziet er leuk uit én is ook nog een veilig. Wat wil je nog meer?

ledverlichting fiets

10. Scheurkalender 2023 Kook €9,99

De vraag “wat eten we vandaag” is verleden tijd door deze scheurkalender. Vanaf 1 januari 2023 heeft de kalender elke dag een nieuw recept. Zo blijf je continu creatief bezig in de keuken. Het is aan jou om de dagen weg te scheuren!

Scheurkalender