Dit zijn de leukste schoencadeautjes voor je moeder en/of zus

Cadeaus & hebbedingetjes door Maya Luz

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje! Vanaf volgende week kunnen we weer onze schoen zetten. Dat is niet alleen leuk voor de kids, ook voor de volwassenen is het feest. Dit zijn de leukste schoencadeautjes voor je moeder, zus, schoonzus en iedere andere vrouw in je familie! Allemaal onder de €20,-.

Lees ook: Smullen maar: deze Baileys bonbons met karamel en chocolade wil je proeven

Pickwick Adventskalender

We hebben het momenteel natuurlijk over de Sint, maar ook kerst komt steeds dichterbij. Daarom is het geven van een adventskalender een erg leuk idee om alvast in de kerstsfeer te komen. Voor de theeleuten in je familie kun je gaan voor deze superleuke kalender van Pickwick. In ieder vakje van de kalender zitten twee theezakjes, waardoor je iedere dag een nieuwe theesmaak kunt ontdekken.

Pickwick Adventskalender Tea Topics 2022 - €9,99

Ecotools Kwastenset

Voor de beautylovers in je familie kun je gaan voor een geschenksetje, zoals deze kwastenset van Ecotools! In deze set zitten vijf kwasten die essentieel zijn voor iedere make-up routine. Hiermee maak je iedere make-up liefhebber ongetwijfeld blij. Daarnaast zijn de kwasten milieuvriendelijk en vegan en zitten ze verpakt in een handig opbergdoosje.

Ecotools Start the Day Beautifully Kit - €15,95

Inno Cuisino Pastadroogrek

Is jouw familielid een keukenprinses? Geef ze dan een handige tool voor in de keuken die ze sowieso nog niet in huis hebbenl. Zeker voor de fans van de Italiaanse keuken is dit een geweldig cadeau. Op dit houten rekje kun je zelfgemaakte pasta laten drogen. En dit dient eventueel als een mooi bruggetje naar een mogelijk cadeau voor op 5 december. Een pastamachine bijvoorbeeld?

Inno Cuisino Pastadroogrek - €18,95

GLOV Massage handschoen

Als jouw familielid dol is op skincare en massages, dan is deze massage handschoen een perfect cadeautje. Met deze handschoen kun je jezelf namelijk niet enkel een fijne massage geven, het helpt ook met het verzachten en soepeler maken van de huid. Twee vliegen in een klap dus!

GLOV Skin Smoothing Body Massage Glove - €10,45

Luxe chocoladeletter

En if all else fails, kun je altijd nog gaan voor het klassieke schoencadeau: een chocoladeletter. Maar dan kun je natuurlijk niet aan komen zetten met een simpele chocoladeletter. Voor een bijzonder maar simpel cadeau kun je gaan voor deze, of een van de vele andere, gedecoreerde letters van de Bijenkorf. Deze letters komen in veel verschillende smaken en vullingen, waaronder amaretto-bitterkoek en crème brûlée. De keuze is reuze!

Patisserie de Bijenkorf Chocoladeletter S Wit met champagnevulling - €8,95

Lees ook: Vieze surprise maken: 8 x de grappigste ideeën