Vaderdagcadeaus: dit geef je de vader die alles al heeft

Cadeaus & hebbedingetjes door Romy

Zondag 19 juni is het weer de dag om je vader extra in het zonnetje te zetten. Vind je het lastig om een vaderdagcadeau te zoeken, omdat je vader toch al alles heeft? Wij hebben een aantal originele cadeaus op een rijtje gezet voor je.

Vaderdagcadeaus

Massage gun

Je paps moet natuurlijk wel lekker kunnen ontspannen op vaderdag, maar ook op andere dagen. Deze massage gun helpt daar goed bij! Speciaal om spieren los te maken. Net iets voor je vader.

Klik hier om dit cadeau te bestellen.

BBQ set

Is je vader fan van barbecueën? We hebben een mooie set gevonden voor de echte vader achter de BBQ. Geef je vader dit cadeau en hij zal verrast zijn.

Klik hier om dit cadeau te bestellen.

Basketbalnet

Sportieve vader? Hij heeft vast nog wel een plekje in de tuin waar dit mooie net kan hangen, toch? ga lekker basketballen met je vader en geef dit basketbalnet cadeau voor Vaderdag.

Klik hier om dit cadeau te bestellen.

Eigen bierbrouwen

Is je vader een bierliefhebber? Met deze set kan hij zijn eigen bier brouwen. Hoe leuk is dat?

Klik hier om dit cadeau te bestellen.

Platenspeler

Luistert je vader veel muziek en houdt hij van klassiekers? De platenspelers komen weer helemaal terug. Hij zal versteld staan dat je hieraan gedacht hebt om cadeau te doen. Zo kan hij die oude plaatjes van zolder af halen en de hele dag genieten van échte muziek zoals hij dat dan zal noemen.

Klik hier om dit cadeau te bestellen.