Dé moederdagcadeautjes voor hippe moeders

Cadeaus & hebbedingetjes door Romy

Zoek je nog een mooi moederdagcadeau en wil je niet aan komen zetten met een saai douchepakketje? Is jouw moeder hélemaal bij de tijd en snapt ze alles van de nieuwste trends? Wij hebben de leukste cadeautjes voor je hippe moeder uitgezocht.

Cadeaus voor hippe moeders

Aroma Diffuser met Afstandsbediening

Voor op de slaapkamer, in de huiskamer of in de keuken. Deze diffuser is aan en uit te zetten met een afstandsbediening en gaat alle nare geurtjes tegen. Iets waar alle moeders blij van worden!

Aroma diffuser met afstandsbediening, Bol.com | €35,99

Philips Hue Resonate muurlamp

Hoe gezellig zijn deze lampen? Je kunt ze heel makkelijk met de app van Philips Hue bedienen! Wel even een kleine disclaimer: je hebt ook het onderdeel nodig waarmee de lampen gekoppeld kunnen worden aan de app. Die vind je hier. Maar dan kun je tot wel 50 lampen koppelen in het huis! Zo kan je moeder lampen van Philips Hue gaan sparen. ;) 

Philips Hue lampen, Bol.com | €122,99

Jay Hill Serviesset Stromboli 16-Delig

Het hoeft niet deze serviesset te zijn, maar het is een idee. Vraag wel even aan je moeder van welke kleur servies ze houdt, voordat je met de verkeerde kleur aankomt.

Serviesset, Bol.com | €114,99

Pasjeshouder - Aluminium

Misschien heeft jouw moeder ook een onhandig, grote portemonnee en zoekt ze iets kleins. Dan is een pasjeshouder dé oplossing. Ze hebben deze ook in andere kleurtjes!

Pasjeshouder, Bol.com | €20,95

Apple AirTag

Mocht jouw moeder haar sleutels wel eens kwijtraken, is dit een handige optie. Wel heeft ze dan een Apple iPhone nodig om de Airtag te koppelen.

Airtag Apple, Bol.com | €38,75