TIP: BijzonderMOOI*

Cadeaus & hebbedingetjes door Roosmarijn
Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor jezelf of voor vrienden, BijzonderMOOI* heeft een uiteenlopend assortiment van boeken, kaarten, cadeaus en gadgets. Met alle spulletjes die ze in deze webshop verkopen, ben je gegarandeerd wel even zoet. Ook handig: ben je op zoek naar een cadeau, maar heb je een budget in je hoofd qua prijs? No worries, in het menu aan de linkerkant kan je zoeken op prijscategorie. Wel zo handig!

Niet alleen heeft BIJZONDERMOOI* leuke sieraden, wij werden ook erg blij toen we de woonaccessoires zagen. Denk aan: hippe kandelaars, kleurige ophangzakjes (leuk voor in de keuken) en opvallende glazen.

Bekijk je de webshop vanaf je iPad, dan kun je hier terecht voor fijne bijpassende iPad-hoezen. Ook leuk: het boek Vrolijk in 3,5 maand. Dit is geen typisch zelfhulpboek, maar een vrolijk exemplaar dat je uitdaagt dingen net even anders te doen zoals je ze normaal doet. Er staan grappige opdrachten in, die vaak helemaal niet zo praktisch zijn maar je wel heel vrolijk maken. Voorbeeld? Stuur een mooi cadeautje naar iemand die je niet kent of vervang jouw stopwoordjes door woorden in het Hawaiiaans.

Kortom: in deze webshop vind je diverse leuke cadeautjes om te geven en te krijgen. Veel shopplezier!