In deze geheime webshop scoor je je favoriete merken tot wel 80% korting

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

Eens in de zoveel tijd stuit je op een pareltje van een webshop die toevallig ál je lievelingsmerken onder één dak verkoopt. Maar ben je ooit op zo’n webshop gestuit die ook nog tot 80% korting geeft? Didn’t think so. Tot nu, want bij Best Secret bemachtig je pareltjes van designermerken met gigantische korting.

Exclusief lidmaatschap

Best Secret is Europa’s meest exclusieve shopping community, waar je wel 3000 verschillende designermerken onder één dak kunt shoppen. Van Calvin Klein, Love Moschino en Fendi tot Scotch & Soda, Adidas en Michael Kors. En dat allemaal tegen scherpe kortingen die wel kunnen oplopen tot 80%.

De reden dat je op je gemakje door alle topmerken kunt scrollen, is doordat niet iedereen zomaar toegang krijgt tot de webshop van Best Secret. Lid worden kan namelijk alleen op uitnodiging van een bestaand lid. Zo blijft het exclusief en kun jij ongestoord al je favo items uitzoeken tegen scherpe kortingen. 

Getest door Ze

De redactie van Ze nam de proef op de som. De site is eenvoudig in gebruik, je maakt een account aan via de invite-link en komt zo in je een shopomgeving met meer dan vijf miljoen producten. Het is zo’n shop-walhalla aan mooie merken en gigantische afprijzingen dat je hoofd ervan tolt. 

Na flink wikken en wegen tussen alle pracht items besloten we onszelf te trakteren op witte Adidas Superstars met een kittig randje. Het bestelproces van Best Secret is zo simpel dat je er verslaafd aan zou raken. Met een paar klikken op de knop was de bestelling geplaatst en slechts een paar dagen later ontvingen we een keurige doos met een paar spiksplinternieuwe kicks erin. 

Best Secret

Shop via de app

Met de Best Secret app wordt het shoppen je nóg makkelijk gemaakt. Zo kun je onderweg in de trein even dat ene leuke jurkje aanschaffen of even bekijken of die toffe sneakers nog in jouw maat verkrijgbaar zijn. Zit je even krap bij kas? Dan kun je een wishlist aanmaken. Daar kun je al je favo items in aanvinken en kopen zodra je salaris binnen is. Ideaal! De app is te downloaden in de App Store of Google Play.

Exclusief link 

Hoewel je normaal gesproken alleen lid kan worden op uitnodiging, hebben wij speciaal voor Ze lezeressen een exclusieve link van Best Secret ontvangen waarmee je lid kunt worden van de site. Klik hier om je gratis aan te melden en direct verzeild te raken in de wondere wereld van Best Secret. En vergeet het niet door te sturen naar je vriendinnen zodat zij ook hun favoriete merken met fikse korting kunnen scoren. Bovendien ontvang je ook nog eens 20 euro welkomstkorting als je nu lid wordt, dus waar wacht je nog op?