Report: Opening Primark Zaandam

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Vanmorgen was er een klein modehoogtepuntje! In Zaandam is namelijk het derde Nederlandse filiaal van Primark geopend. Ons zusje Girlscene was vanmorgen al vroeg uit de veren om bij deze happening aanwezig te zijn en doet verslag!
 
Wat waren we blij toen de eerste Primark in Nederland geopend werd. Nu, drie jaar later, kunnen we niet alleen in Rotterdam en Hoofddorp kleding en accessoires met een fijn prijsje scoren, maar ook in Zaandam! 
 

 
Om 09.15 uur stonden we op de stoep voor het nieuwe filiaal van Primark. Niet echt de tijd om te gaan shoppen, maar het had een bijzondere reden. Wij journalisten mochten als eerste een glimp opvangen van de (tot nu toe) grootste Primark van Nederland! Bij binnenkomst kregen we een leuke goodiebag en werden we in groepen gedeeld voor een interessante rondleiding door het pand. Wolfgang Krogmann, the big boss van de filialen in Noord-Europa, vertelde ons dat alle plastic tassen vervangen zijn door papieren tassen. Deze zijn gemaakt van de dozen waar de kleding in is geleverd. Goed groen bezig, Primark! Hij vertelde ook dat deze store in Zaandam maar liefst plusminus 260 werknemers heeft! Dat moet ook wel met zo veel op hol geslagen shoppers. 
 
 
Ondertussen keken we onze ogen uit naar mooie winterjassen, warme sjaals en feestelijke jurkjes. Maar er was meer, veel meer. We hadden Primark nog nooit zo opgeruimd en rustig gezien! Maar hier kwam om 11.00 uur een einde aan. Toen gingen de deuren open voor het grote publiek. Wat een mensenmassa kwam er binnenstormen! Gelukkig hadden wij die ochtend al lekker rustig kunnen shoppen. En we zijn goed geslaagd! Met (papieren) tassen vol kleding, accessoires en schoenen verlieten we opgewekt het pand en was het weer tijd om aan het werk te gaan. 
 
 
 
Voor meer foto's en leuke wistjedatjes kun je kijken op Girlscene. Maar jullie zitten vast met de prangende vraag: waar in Zaandam is Primark te vinden? Het adres is:
 
Ankersmidplein 7
1506 CK Zaandam
 
Ga jij binnenkort een bezoekje brengen aan Primark in Zaandam?
 
Bron: Girlscene