8 x perfecte Anti Valentijnsdag cadeautjes voor jou (of iemand anders)

Cadeaus & hebbedingetjes door Jennifer

Al die Valentijnsdag reclames, rode rozen in de winkels en verliefde koppels op social media. Ugh. Ben jij zo iemand die gedurende de week voor Valentijnsdag gruwelend door het leven gaat? Misschien is je relatie net uit, ben je al maanden single en/of vind je Valentijnsdag super commercieel en cliché. Nou, hopelijk vrolijken deze Anti Valentijnsdag cadeautjes jou wel op! Verras lekker jezelf (of stiekem toch een ander).

anti valentijnsdag cadeautjes ideeën

Lees ook: 22 redenen waarom we Valentijnsdag liever overslaan

"Bring me wine" sokken

Ben je dol op wijn en ligt er altijd een fles in je koelkast? Dan zijn deze sokken het perfecte Anti Valentijnsdag cadeau voor jou. Hoezo all you need is love? All you need is wine!

anti valentijnsdag cadeautjes sokken bring me wine

"Wine for two" wijn - pinot grigio

Officieel is dit een wijn voor twee personen. Al mag je er ook best in je eentje van genieten, vooral op Anti Valentijnsdag, zolang het maar met mate is! Vergeet niet af en toe een glaasje water te drinken, hè?

anti valentijnsdag cadeautjes wijn

"Stay pawsitive" cadeautje voor jou & je huisdier

Heb je dit jaar geen Valentijn, maar wel een hond of kat? Koop dan dit leuke cadeautje voor jou én je geliefde huisdier. Op Anti Valentijnsdag geef je niet alleen liefde aan jezelf, maar ook aan je beste vriend(in) op vier pootjes.

anti valentijnsdag cadeautjes hond kat

Boek Self Love Talk - Merel Teunis

Anti Valentijnsdag gaat niet om verliefd zijn op een ander. Vandaag word jij 'verliefd' op jezelf! Als je echt goed van een ander wilt houden, moet je namelijk ook van jezelf houden.

anti valentijnsdag cadeautjes boek zelfliefde

Wafelijzer hart

Zelfliefde betekent ook jezelf verwennen op Anti Valentijnsdag! Dat doe je natúúrlijk met zoete lekkernijtjes, zoals zelfgemaakte wafels (met slagroom). Wel in hartjesvorm, maar zonder rozenblaadjes en andere poespas.

anti valentijnsdag cadeautjes zoet eten wafelijzer

Bad bruisballen voor me-time moment

Na het eten van de zoete wafels ben je waarschijnlijk wel toe aan wat ontspanning. Heb je een bad? Dan moet je daar sowieso even van genieten op Anti Valentijnsdag! Niets beter dan wat me-time, toch?

anti valentijnsdag cadeautjes bad bruisbal

Zachte badjas voor me-time moment

Eindig je Anti Valentijnsdag lekker op de bank of in bed met een nieuwe, zachte badjas. Warme kop thee erbij, serie aan en gaan!

anti valentijnsdag cadeautjes badjas selfcare

Grappige mok "I'm not antisocial"

Hopelijk voel je je na dit alles niet antisociaal, want dat ben je niet. Nee, op sommige dagen, zoals Anti Valentijnsdag, blijf jij gewoon liever thuis. Uitgaan en socializen komt de volgende dag wel weer.

anti valentijnsdag cadeautjes grappige mok

Lees ook: Selfcare gift guide voor Valentijnsdag