Selfcare gift guide voor Valentijnsdag

Cadeaus & hebbedingetjes door Jordan

Nog even en dan is het zover, de dag van de liefde. Als je in een gelukkige relatie zit, maar niet wilt uitpakken met Valentijnsdag is een kleinigheidje geven altijd leuk. Heb je geen inspiratie voor een leuk valentijnscadeau? Kies voor een cadeaupakket of stel zelf een leuk cadeau samen.

gift guide valentijnsdag

18.21 Man Made Wash Vanilla Spices

Een heerlijke bodywash voor je partner. Het reinigt, versterkt en hydrateert het lichaam en kan ook gebruikt worden voor het haar. Er zitten geen parabenen en sulfaten in en heeft een stoere look. Het zit vol met macademia, quinoa en jojoba en heeft een sweet tabacco aroma. 

Wahl Super Taper Tondeuse

De magneettondeuse is speciaal ontworpen voor al het knipwerk en daardoor veelzijdig. Een fijn cadeau om te geven waar je lover nog jaren profijt aan heeft. 

Naïf Grown Ups Shower Power Set

Een heerlijk dagje spa creëren in huis. Dat is gemakkelijk te doen met de Naïf Grown Ups Shower Power Set. De douchegels hebben een volle schuimstructuur die de huid hydrateert en voedt. In de set vind je drie shower foams met verschillende geuren. 

salontopper

Proraso Giftbox Eucalyptus 

De uitstraling van deze giftbox is al op zichzelf een cadeautje om te geven. De producten die de box bevat zijn ook perfect om te geven aan je partner. Het zorgt voor zachtheid, bescherming, frisheid, toning, comfort en ongelooflijke scheerefficiëntie. In de box vind je een crème, scheercrème en lotion. 

Janzen Complete Moments

Een luxe wellnessbeleving in je eigen badkamer door Janzen. De giftset bevat vijf bodyproducten voor een heerlijke ontspanning na een lange dag. De giftset is gevuld met een shower foam, deodorant spray, hand cream, bodylotion en hand wash. De producten hebben een heerlijke warme geur gevuld met natuurlijk ingrediënten.

Olaplex Bond Intense Moisture Mask No.8 

Dit intens voedende haarmasker met het bekende OLAPLEX-ingrediënt is altijd een goed cadeau. Dit masker is geschikt voor alle haartypes en gericht op het herstellen van droog en beschadigt haar. Een heerlijke aflsluiting van een dagje selfcare. 

salontopper