5 x leuke, persoonlijke kerstcadeaus die kerst mooier maken voor iedereen

Natuurlijk draait kerst vooral om het samenzijn met familie, vrienden en andere naasten. Al vindt iedereen het stiekem vast ook heel leuk om kerstcadeaus te krijgen. Vooral als het een heel persoonlijk kerstcadeau is. Zoek je nog inspiratie voor zo’n cadeautje? Met deze persoonlijk kerstcadeaus maak je iemand zeker blij. Wat dacht je van een mooie naam ketting?

ketting met naam

Lees ook: Zo maak je zelf een cadeaudoosje met papier

Sneeuwbol met foto

Tegenwoordig kun je vrijwel elk voorwerp persoonlijk maken, zelfs een sneeuwbol! Je weet wel, zo’n halve bol van glas met sneeuw, die je dan moet schudden. Hoe leuk is het om een sneeuwbol te hebben met je eigen foto? Leuk voor jezelf, maar ook om te geven aan hem of haar! Of allebei.

Ketting met naam

Het meest persoonlijke kerstcadeau is toch wel een ketting met naam. Daar kan ook eigenlijk weinig mee misgaan, tenzij je per ongeluk iemands naam verkeerd spelt. Bij Kaya Sieraden bijvoorbeeld verkopen ze een naamketting in verschillende lettertypes, zelfs eentje met Arabische letters! Of neem een naam ketting met twee namen voor hem én haar.

naam ketting

Onderzetters met eigen tekst

Ken je iemand die heel erg houdt van een drankje (of vijf)? Koop voor deze persoon gepersonaliseerde onderzetters! Ook dit wordt tegenwoordig ook gemaakt op maat. Stel je voor dat iemand allemaal onderzetters heeft met eigen quotes? Of de leukste, grappigste quotes uit zijn of haar favoriete serie! Misschien is diegene wel een enorme flirt en verblijd je hem of haar met allerlei foute openingszinnen. Genius!

Persoonlijk kaartspel

Wat is nou leuker dan een ouderwets bord- of kaartspel? Nog leuker wordt het met een persoonlijk kaartspel. Kies bijvoorbeeld allemaal (gekke) selfies van iemand, die hij of zij ooit heeft verstuurd of gepost. Of je kerstcadeau wordt met liefde gebruikt, óf het wordt ergens diep weggestopt in een kast.

Tegeltje met spreuk

Hangen bij iemand overal in huis levensspreuken, zoals ‘home is where the heart is’? Dan verdient deze persoon ook wel een eigen tegeltjeswijsheid! Je kunt inderdaad ook tegeltjes geven als persoonlijke kerstcadeau. Misschien zegt iemand continu ‘mij niet bellen’! Of gebruikt iemand heel vaak één bepaald woord, bijvoorbeeld ‘sorry’ of ‘kak’. Zet het op een tegeltje!

Lees ook: Geen inpaktalent? Met deze hacks maak je indruk