Dit is fantastisch: voor elk moment de perfecte wijn

Je mood bepaalt veelal welke keuzes je maakt. Denk er maar over na: voel je je verdrietig? Dan draai je meestal andere muziek dan wanneer je je energiek en vrolijk voelt. En daar houden we van: naar je gevoel luisteren. Sta je dus volgende keer voor het wijnschap en weet je niet welke fles je moet kiezen? Dan hebben wij hét antwoord voor je.

YaY Wine komt namelijk met iets heel leuks: wijn voor elke stemming. Zo hoef je niet meer in de weer met ingewikkelde druivensoorten, wijngaarden of landen van oorsprong - maar kun je eenvoudig een keuze maken door naar je eigen gevoel te luisteren. Geen idee waar we het over hebben? Hoofdredacteur Michelle nam de proef op de som en besloot een week lang wijn te drinken die aansloot bij haar mood.

Maandagavond, 20:15 

“Na een lange dag werken ook nog een uur bodypumpen: tijd om te relaxen met een glas wijn. En waar kan dat beter dan in bad? De ‘I am done done done’-wijn van YaY Wine past hier met z’n mellow gentle smaak perfect bij.”

Woensdagavond, 20:30

“Alarm! Alarm! Alarm! Een dringend verzoek van goede vriendin V. om met spoed haar kant op te fietsen. V. blijkt aan de kant geschoven door haar scharrel. Au! Maar wel een perfect moment om een glas wijn in te schenken: ‘He’s not that good a kisser anyway’, en die sluit perfect aan - zo oordeelt V.”

Vrijdagavond, 17:00

“BAM! De werkweek is voorbij, het werk is gedaan - tijd voor weekend! Het eerste glas wijn drink ik met collega’s. Crispy en juicy, zo wordt de ‘Fri-YaY!’ omschreven, en zo is precies hoe ik wil dat mijn weekend wordt.”

Zaterdag, 21:00 

“Grootse plannen vanavond, want ik heb zin om te dansen! Om de avond in te luiden, trekken mijn vriendinnen en ik de ‘Let’s go out’ open: deze is elegant en fris, wat wij morgenochtend waarschijnlijk iets minder zijn, haha. Yes, laat de avond maar beginnen!”

Ook een van deze té leuke wijnen proberen? YaY Wines zijn verkrijgbaar bij alle PLUS supermarkten door heel Nederland. En hou ze vooral in de gaten via Instagram of Facebook.

Geen 18, geen alcohol.