Top 5: seksstandjes voor in de auto

Intiem door Anne-Fleur

Iedereen wil wel eens de sexy autoscène van Jack en Rose in de Titanic gedaan hebben toch? Nu ziet dat er natuurlijk helemaal hot uit, maar in werkelijkheid kan seks in een auto hebben soms best lastig zijn. Om je een beetje op weg te helpen naar een steamy car avontuur, zijn dit de top 5 seksstandjes voor in de auto.

Lees ook: Top 5: seksstandjes staand

Top 5: seksstandjes voor in de auto

Je kent het wel... ongemakkelijke standjes, voorwerpen die uitsteken en weinig ruimte om te bewegen. Seks hebben in de auto is niet altijd ideaal, maar wel enorm spannend en sexy. Met déze vijf standjes maak je van bil gaan in de auto een daverend succes.

Missionaris

We beginnen met een classic, de missionaris. Dit standje is perfect uit te voeren op de achterbank, of op de bijrijdersstoel wanneer deze helemaal naar achter kan. Neem voor de achterbank wel een kussentje en een dekentje mee om jezelf toch nog van wat gemakken te voorzien.

Lepeltje-lepeltje op de achterbank

Klassiekers lijken een succes te zijn voor een heet avontuur in de auto, want ook lepeltje-lepeltje is een goed standje om uit te proberen. Wel op de achterbank dan. Ga languit op de achterbank liggen met je gezicht naar de voorkant van de auto. Laat dan je partner achter je komen liggen. Ook hier is het slim om een kussentje of dekentje mee te nemen, want het kan zijn dat je naar boven valt in het heetst van de daad. Je kunt voor extra grip natuurlijk ook de zetel voor je vasthouden.

Omgekeerde cowgirl

Niet de women's favorite, maar het verdient wel een plekje in de top 5 voor seksstandjes voor in de auto: de omgekeerde cowgirl. Laat je partner op de middelste stoel op de achterbank zitten en neem plaats op zijn schoot, met je gezicht weggedraaid van hem. Een beetje houvast vind je aan een stoel of op de dijen van je partner.

Doggy style

Ook dit standje vindt plaats op de achterbank en is ook niet heel moeilijk om uit te voeren. Ga op handen en knieën zitten en laat je partner achter je komen. Misschien voor wat extra spanning kun je je handen ook op een steamy raam plaatsen. De ultieme car sex experience.

Woman on top

Het makkelijkste standje voor in de auto is misschien wel als de vrouw on top zit. Dit kun je gewoon voorin de auto uitvoeren en vergt het minste moeite én ruimte. Klim bovenop je partner en houd dan zijn hoofd, schouders of het zijraam vast voor ondersteuning.