Top 5: seksstandjes staand

Intiem door Maya Luz

Seks is een activiteit die veel mensen liggend uitvoeren. Logisch, hier is ook zeker niks mis mee. Maar soms heb je toch even behoefte aan wat variatie. Dit zijn de vijf beste standjes voor als jullie staand seks willen hebben.

Lees ook: Top 5: makkelijke seksstandjes

Top 5 seksstandjes staand

Seks hebben doe je liggend toch? Uhm, zeker niet! Dit zijn de vijf leukste seksstandjes voor staande seks.

Tegen de muur 

Je kent het scenario wel, je kijkt een romantische film en op een gegeven moment duwt de man de vrouw tegen de muur. Het is hot en steamy en dat wil je ook meemaken! Wij snappen dat. Je kan dit op twee manieren aanpakken. De tweede manier komen we zo op terug. De eerste methode is van achteren. Jij staat dus met je gezicht naar de muur toe en met je rug naar je partner. Het voordeel van dit standje is dat je zelf kan bepalen hoe ver je voorover gebogen wil staan. Wil je rechtop staan of meer met je billen naar achteren?

Tegen de muur 2.0

En de tweede manier is voor wanneer je een partner hebt die je op kan/wil tillen. Je laat je door je partner optillen met je gezicht naar hem toe. Hij kan je tegen de muur aan laten leunen om het minder zwaar te maken voor zichzelf. Sla je benen om zijn lichaam heen en kijk elkaar diep in de ogen aan voor ultieme intimiteit.

Doggy style, maar dan net even anders

Doggy style doe je op je handen en knieën, maar je kan het ook net even anders aanpakken. Als je dit standje staand uit wil voeren, kun je dit doen door je handen naar de vloer te brengen en op je voeten te blijven staan. Hier heb je wat balans voor nodig, maar het is een geweldig standje voor de liefhebber van het originele standje.

De kruiwagen

Voor dit volgende standje heb je wat meer kracht in je armen nodig. Je kent van vroeger vast de kruiwagen nog wel. Iemand pakt je bij je voeten en jij loopt over de grond met je handen. Dit seksstandje lijkt hier heel erg op! Jij staat met je handen op de vloer terwijl je partner je benen vastpakt. Het kost wat spierkracht en eventueel wat lenigheid, maar het is de moeite zeker waard. Dit is een ideaal standje om te proberen als jullie een wat groter lengteverschil hebben.

Tegen de tafel

Tot slot kunnen jullie het meubilair gebruiken om de vrijpartij wat spannender te maken. Leun bijvoorbeeld tegen de tafel, de bank of het aanrecht aan terwijl je partner achter je staat. Zo kun je eigenlijk in iedere ruimte van het huis seks hebben.

Lees ook: Top 5: seksstandjes voor in de douche