Top 5: makkelijke seksstandjes

Intiem door Maya Luz

Seksstandjes zijn er in allerlei verschillende soorten. Er is oprecht voor ieder wat wils. Je kan er heel creatief mee zijn, maar soms is het ook fijn om even terug te gaan naar de basics. Dit zijn de vijf makkelijkste seksstandjes.

Top 5 makkelijke seksstandjes

Ga je voor het eerst seks hebben en wil je het jezelf en/of je partner niet al te moeilijk maken? Dan is het geen slecht idee om met een gemakkelijk seksstandje te beginnen. Inspiratie nodig? Dit is onze top vijf.

1. Missionaris

Missionaris is misschien wel het meest bekende seksstandje dat er is. Het is ook een erg makkelijk seksstandje. De persoon die gepenetreerd wordt, ligt onderop, met de rug op het bed. De persoon die penetreert ligt bovenop hun partner. Om dit seksstandje uit te voeren is het voor de ontvangende partij slim om de benen iets omhoog te brengen. Sla ze bijvoorbeeld om het lichaam van je partner heen. Dit seksstandje is simpel maar ontzettend effectief. Omdat je elkaar constant aan kunt kijken is het ook erg intiem.

2. Doggy style

Doggy style is ook een erg makkelijk standje. De ontvangende persoon gaat op handen en knieën op het bed zitten. De gever staat erachter of zit op hun knieën. Deze houding is erg simpel om uit te voeren maar ontzettend spannend. Je kan er gemakkelijk meer de kinky kant mee opgaan door je partner aan je haar te laten trekken of je een tik op je billen te laten geven. Voor wie houdt van meer diepe penetratie is dit standje ook top.

3. Cowgirl

Ben jij een dame die graag de controle neemt? Dan is dit standje ideaal voor jou. Bij dit standje zit de ontvangende partij namelijk bovenop. De gever ligt op hun rug en de ontvanger gaat op hen zitten. Mocht je dit standje ongemakkelijk vinden, dan kun je er ook voor kiezen om om te draaien. Dan wordt het een reserve cowgirl.

4. Op het randje

Op het randje is erg vergelijkbaar met het missionaris standje. Het verschil is alleen dat de ontvangende partij op het randje van het bed gaat liggen. De benen liggen dus van het bed af. De gever staat naast het bed. De bekken van de ontvanger zijn verhoogd in dit standje en hierdoor kan er dieper gepenetreerd worden dan bij missionaris. Als ontvanger kun je bij dit standje je benen op de schouders van je partner leggen.

5. Lepeltje lepeltje

Tot slot hebben we een erg intiem standje voor wie houdt van hele liefdevolle seks. Dit standje is precies wat je ervan zou verwachten: jullie liggen lepeltje lepeltje en hebben in die houding seks met elkaar. Het is in het begin misschien een beetje zoeken, maar zodra jullie eenmaal bezig zijn is het erg intiem.