Top 5: beste seksstandjes

Intiem door Juliët

Seks is niet alleen leuk en lekker, je kan het zo spannend maken als je het zelf wilt. Hou jij wel van een beetje afwisseling tussen de lakens? Dan zijn deze standjes misschien wel wat voor jou. Wat is jouw favoriete standje?

Top vijf beste seksstandjes

Hou jij wel van een beetje afwisseling tussen de lakens? Dan zit je met deze standjes wel goed. Dit zijn de top vijf beste seksstandjes.

1. De missionaris

Misschien wel het meest gebruikte standje, is de missionaris. Bij dit standje ligt de vrouw op de rug en de man over haar heen. Is dit jouw favoriet, maar hou je wel van een beetje uitdaging? Dan is misschien een van de volgende varianten wel wat voor je. Leg bijvoorbeeld een kussen onder je billen zodat je heupen iets meer omhoog komen. Ook kun je jouw benen in zijn schouders leggen. Daarnaast kun je ook nog voor de zijwaarste penetratie gaan of je kiest ervoor om allebei je benen tegen elkaar te doen. Hierdoor wordt elke beweging nog intenser, want er is meer wrijving.

2. Op zijn hondjes 

Doggystyle blijft een heel populair standje. Hou jij van diepe en intense penetratie? Dan is dit standje wat voor jou. De man penetreert namelijk de vrouw van achter. Bovendien is het in deze houding gemakkelijker om de clitoris te stimuleren. Een stel kan dus tegelijk een orgasme bereiken. Doe vooral dit standje al je echt heel opgewonden bent, want het kan best gevoelig worden.

3. Amazone

Huh de Amazone? Jazeker! Met de amazone kun je twee kanten op, namelijk de cowgirl en de reverse cowgirl. Bij de amazone zit je als vrouw bovenop. Jij hebt volledig de controle. Daarnaast is bij deze positie zo dat door de kromming van de penis, deze langs de G-spot komt. Oh ja en er is een mogelijkheid voor de man om jou clitoraal te stimuleren.

4. Standje 69

Misschien wel één van de bekendste standjes tijdens het vrijen. Vooral in het voorspel. Tijdens dit standje bevredig je elkaar tegelijkertijd oraal. Lekker intiem en daarom is het ook favoriet bij veel stellen.

5. Staande houding

Afhankelijk van de lengte van de partners, kun je ook staand seks hebben. Een van de partners staat tegen een muur, bijvoorbeeld in de douche. Het vraagt misschien de nodige oefening, maar als je een beetje op elkaar bent ingespeeld dan kom je een heel eind.

 

Welke is jouw favoriet?