Top 5: seksstandjes met de man bovenop

Intiem door Maya Luz

Wil jij graag het bed induiken met een man? Dan zijn er een hoop opties als het op seksstandjes aankomt. Je kan ervoor kiezen om zelf bovenop te gaan, maar de man bovenop laten gaan is net zo leuk of misschien soms zelfs leuker! Dit zijn de top vijf seksstandjes met de man bovenop.

Lees ook: Deze psychotherapeut onthult waarom we in 2024 orgasmes als 'prioriteit' moeten zien

Top vijf beste seksstandjes met de man bovenop

Als vrouw bovenop gaan tijdens de seks is leuk en spannend, maar het is leuk om de leidende rol af en toe even af te wisselen met je partner. De man bovenop hebben tijdens de seks is spannend en intiem en vooral sexy! Dit zijn de vijf beste seksstandjes met de man bovenop.

De vlinder

De vlinder positie is er leuk voor wanneer je je handen vrij wil houden. Bij deze houding staat de man naast het bed en ligt de vrouw op haar rug op het bed met haar benen wijd. Doordat de mannelijke partij staat, heeft hij zijn handen vrij om andere dingen te doen tijdens de seks.

De luie hond

We kennen allemaal doggy style en daar gaan we het zo nog uitgebreid over hebben. De luie hond is een variatie op dit klassieke standje. Deze variant is iets relaxter. Je ligt dan met je buik op het bed en je partner ligt op je rug. Hierdoor wordt het klassieke doggy style standje een stuk intiemer omdat je veel meer lichamelijk contact met elkaar hebt.

Geknielde missionaris

Missionaris is een klassiek standje dat altijd goed is, maar je kan hem ook een andere draai geven. Bij dit standje gaat de man op zijn knieën zitten en wordt de vrouw gepenetreerd vanuit die positie. Hierdoor is er een mogelijkheid voor diepere penetratie. Voor de vrouw is het ook een goed idee als de man haar benen op zijn schouders legt!

Missionaris vanuit een andere hoek

Oké, we blijven nog even bij missionaris hangen. Dit standje pak je namelijk op nog een manier aan. Hierbij ligt de vrouw zoals gewoonlijk weer op haar rug en de man hangt over haar heen, alleen net even anders. De man ligt nu een aantal centimeter hoger dan normaal. De borst van de man zou ongeveer op een lijn moeten liggen met de schouders van de vrouw. Door het standje vanuit deze hoek uit te voeren, krijgt de vrouw naast penetratieve stimulatie, ook stimulatie bij de clitoris! Twee keer zo veel genot dus!

Doggy style

Tot slot is er good old doggy style. Bij dit standje zit de vrouw op handen en knieën op het bed terwijl de man achter haar op zijn knieën zit. Deze houding is erg spannend en opwindend, maar wat minder aan de romantische kant. Maar wat ons betreft is hier ook zeker ruimte voor.

Lees ook: Top 5: seksstandjes staand