Seks & relaties / Seks
Seks

Badkamerseks? Zo wordt het wél een feestje

IJskoude tegels, een kraan die in je rug prikt of een schurend douchegordijn langs je kont - badkamerseks is niet altijd even comfortabel. Maar om het daardoor maar helemaal uit je seksrepertoire schrappen? Hell no! Koude kont? Handdoekje eronder. Kleine ruimte? Gebruik de wasbak of het toilet. Dit is slechts een kleine greep uit ons reportoire van gouden tips voor stomend hete badkamerseks. En daarna stap je direct onder de douche, ideaal!

Lees ook: Misselijk na de seks: hierdoor komt het

Badkamerseks tip 1: De wasbak is net een aanrecht

Ho, easy tiger! Voordat je direct je wasbak bespringt, check eerst even of die wel goed vast zit. Het leven gaat dan wel met vallen en opstaan, maar een afgebroken wastafel valt niet makkelijk uit te leggen en is bovendien erg onhandig tandenpoetsen. Zit ‘ie goed vast? Mooi, ga erop zitten met je benen wijd. Je partner kan tussen je benen in komen staan en je zult merken dat het de perfécte hoogte is voor diepe penetratie. 

Badkamerseks tip 2: Nattigheid in de wasbak

Die wasbak hé, die is echt van alle markten thuis. Want hij is natuurlijk niet alleen perfect voor sexytime, maar ook voor een orale verwenbeurt. Is je lover bang voor koude voeten? Badmatje of handdoek eronder en klaar is kees!

 

Badkamerseks tip 3: Kleine badkamer? Gebruik het toilet! 

En nee, niet om te doen waarvoor die bedoeld is natuurlijk. Doe in plaats daarvan de bril naar beneden en leg er een handdoek op (want koud = niet sexy). Met één knie op de wc-pot is dit de perfecte positie voor doggystyle in een kleine badkamer. Simpel, maar o zo yummy!

Badkamerseks tip 4: Spiegeltje spiegeltje aan de wand 

Wil je jullie tweetjes in actie zien? Bof jij even dat in praktisch elke badkamer wel een spiegel hangt. En nog beter: in 99% van de gevallen hangt deze boven de wasbak. Dat biedt mogelijkheden: kijk in de spiegel en terwijl jij voorover over de wasbak leunt heb je de perfecte positie voor een potje staand op z’n hondjes. 

Badkamerseks tip 5: Vermoeide beentjes? 

Klaar met al dat staan? Zet je partner dan op de pot. Wel met de bril dicht natuurlijk en een handdoekje erop, want zachte handdoeken = life. Ga met je rug naar hem toe op schoot zitten voor de reversed cowgirl. Yihaaa! 

Lees ook: Zo kun je tegelijk klaarkomen met je partner