Sekshoroscoop week 21: 22 mei t/m 28 mei 2017

Intiem door Redactie Ze.nl

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 21.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Je hebt de zomer in je bol, Waterman, en dat zorgt voor een verhoogd libido deze week. Niet alleen ’s avonds, maar ook ’s ochtends ben je wel te porren voor wat extra beweging tussen de lakens. Let op dat je je wekker een tikje harder zet, want door al het gekreun en gehijg heb je niet door dat het allang tijd is om naar je werk te gaan.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Fantasierijk als jij bent heb je voor deze week een volledig rollenspel tot in de puntjes uitgedacht. Het wordt echter een beetje en teleurstelling wanneer blijkt dat jouw bedpartner meer oog heeft voor Netflix dan voor jouw kittige poezenpakje. Toch laat je jezelf niet 1-2-3 uit het veld slaan en na wat aanhoudelijk krols gedrag gaat hij of zij toch overstag.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Het is een drukke week voor je, maar dat betekent niet dat je seksleven daaronder hoeft te lijden. Sterker nog, je kunt net zo goed van een vluggertje genieten als van een urenlange vrijpartij. Omdat je je aan een strak schema moet houden zet je een timer voor jou en je bedpartner. Let op: want onder tijdsdruk presteren blijkt voor de ander niet weggelegd en klaarkomen zit er dan ook niet in. Helaas pindakaas, maar jij moet door.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Brildragende Stieren, let op! Jouw bril werkt deze week als een seksmagneet. En dat vind jij helemaal niet erg, dus dik je jouw sexy office look nog even aan met een pittig mantelpakje in combinatie met een extra diep decolleté. Geen bril? Dan werkt deze look ook, maar vergeet de extra hoge pumps niet.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Twijfel niet zo aan jezelf, Tweelingen! Deze week lijkt jouw seksuele drift ten onder te gaan aan je eigen onzekerheid, en dat is zonde. Let niet zo op je lichaam en focus je vooral op de lust: je bedpartner verwacht echt geen perfecte Doutzen Kroes in bed. Bovendien is er niets zo aantrekkelijk tussen de lakens als iemand met veel zelfvertrouwen.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Het wordt een rustige week tussen de lakens: single Kreeften zullen geen behoefte hebben aan iemand in bed en zeker geen onenightstands. Ook de Kreeften in een relatie kunnen beter met rust gelaten worden. No worries, volgende week ben je in een socialere (en beduidend geilere) bui.

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Leeuw, hou jij je eens even koest deze week! Als je bedpartner geen zin heeft, dan moet je daar maar mee dealen. Draaf je zin niet door, want dit zal voor spanningen binnen jullie relatie zorgen. Zonder je liever even af en sla de hand aan jezelf, want voor een goed orgasme heb je echt niet perse iemand anders nodig.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Je ontdekt deze week een hoekje in huis wat een prima seksplek blijkt te zijn. Gek dat je daar nog nooit eerder aan hebt gedacht?! Het geeft je seksleven in ieder geval net even die boost die het nodig had. Denk er wel aan om er af en toe even een stofdoek langs te halen.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Je ontdekt deze week een onverwachte passie voor buitenseks. Dag slaapkamer, hallo achtertuin of zelfs openbare plekken als het bos of het strand. Kijk uit voor pottenkijkers, want een Patricia Paay-debacle wil je kosten wat het kost voorkomen.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Het moet gezegd worden, Schorpioen, het wordt tijd dat jij weer wat meer aandacht besteed aan je persoonlijke verzorging down there. Je vaste bedpartner ziet het al een tijdje met lede ogen aan, maar inmiddels ziet hij door het bos jouw boompje niet meer. Rits rats, tijd voor een waxbeurt!

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Let op wat je eet deze week, Boogschutter, want je gulzige gesnaai staat een fit seksleven in de weg. Terwijl een volledige zak Dorito’s naar binnen werkt, vergeet je zowaar dat het lekkerste hapje naast je op de bank zit. Besteed liever daar wat meer aandacht aan, want er is geen gezondere bezigheid dan even lekker van bil gaan.

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Het wordt niet alleen warmer buiten, maar ook in je slaapkamer stijgen de temperaturen. Letterlijk, waardoor jij na een aantal standjes al het zweet op je voorhoofd hebt staan. Niet echt charmant inderdaad, maar laat die gedachte los. Pas als jullie je allebei volledig overgeven aan de hitte ontstaat er een stomende vrijpartij waar de weergoden niets van terug hebben.

Lees ook: Sekshoroscoop week 19: 8 mei t/m 14 mei 2017