Bizar: er zijn mensen die opgewonden raken van tranen

Intiem door Elsemieke

Als jij zo iemand bent die elk moment spontaan in een huilbui kan uitbarsten hoef je niet meer bang te zijn dat dit potentiële lovers tegenhoudt. Er zijn namelijk mensen die totaal in the mood raken van jouw betraande gezicht. 
 
Er is maar een dood musje langs de weg voor nodig of je barst spontaan in huilen uit. Zo’n bui met van die lange uithalen, compleet met vertrokken gezicht. Je probeert zo goed als het kan die dikke tranen en mascarastrepen van je gezicht te poetsen. Ho, stop! Er zou namelijk weleens een lekkere guy kunnen langslopen die helemaal wild wordt van jouw betraande gezichtje. 


 
BDSM
Dat er genoeg mensen zijn die opgewonden raken van bijvoorbeeld de geur van leer of de aanblik van voeten wisten we al, maar er zijn blijkbaar ook heuse huilfetisjisten. Deze aparte seksuele voorkeur heet Dacryphilia. Mensen raken compleet in the mood van het gezicht en het geluid van huilende mensen en hun tranen. Volgens onderzoek focussen ze op drie belangrijke zones van een flinke jankpartij: medelijden, dominantie en gekrulde lippen. Fetishes waarbij mensen horny raken van tranen worden dan ook meestal onder BDSM geschaard, omdat het zo focust op dominantie. 
 
Seksueel plezier  
Volgens psycholoog Mark Griffiths van de Nottingham Trent University kun je twee soorten mensen onderscheiden die aan Dacryphilia. Je hebt sadisten waarbij het seksuele plezier komt doordat ze hun partners emotioneel zo overhoop zien liggen dat ze in tranen uitbarsten, maar je hebt ook mensen die liever anderen van een afstandje zien huilen. Bijvoorbeeld in soaps of films. Er zijn zelfs honderden fora en chatrooms over deze huilfetish waarbij je kan discussiëren over je favoriete huilscenes en foto’s. En het zijn niet alleen de mannen die de foto’s en filmpjes met elkaar delen…

Heb jij weleens van deze bizarre fetish gehoord?