Seks & relaties
Seks & relaties

Dit zijn de 7 ultieme seksfantasieën van mannen en vrouwen

Reageer 0

Jij hebt vást en zeker een seksuele fantasie. Iets waar je helemaal warm voor loopt als je je ogen sluit tussen de lakens. Is het een eenmalige bouquetreeks-achtig avontuurtje met een vreemdeling, een woeste wippartij met twee (of meer?) anderen of een stoute nacht met een Mr. Grey? Of heb je geen idee? Dan kun je misschien wat inspiratie gebruiken: dit zijn de zeven meest voorkomende pikante dromen.

seksfantasieen

Lees ook: Rosie (32) is aseksueel: 'Ik ben een hopeloze romanticus'

Stoute dromen

Psycholoog Justin Lehmiller ondervroeg ruim 4000 Amerikanen over hun seksleven, met in het bijzonder hun seksuele fantasieën. Welke sexperiences willen de meeste mensen het liefst ervaren in de slaapkamer? Deze top 7 kwam eruit:

1. Een trio

De winnaar is de ménage à trois. Maar liefst 89 procent gaf aan dat een triootje hun grootste sekswens is. Heteromannen delen het liefst het bed met twee andere dames, terwijl veel heterovrouwen niet direct een voorkeur hebben.

2. BDSM

Een potje spanking of bondage in de slaapkamer lijkt 65 procent van de ondervraagden wel wat. De meeste fantaseren over een specifieke handeling, terwijl vrouwen vooral opgewonden raken van het idee dat hun partner volledig de touwtjes in handen heeft. 

3. Iets nieuws

Wat leven in de brouwerij is wat veel mensen willen. Bijvoorbeeld een ander standje, andere locatie of een andere bedpartner. 

4. Seks en public

Vooral vrouwen vinden in het openbaar konijnen een hitsige gedachte. Het risico dat je betrapt kunt worden, verhoogt de aantrekkingskracht van deze seksuele fantasie alleen maar. Het werk, in een lift of in het park zijn de meest geliefde locaties om de (s)exhibitionist uit te hangen.

5. Open relaties

Monogamie is ook niet alles: 79 procent van de mannen en 62 procent van de vrouwen ziet wel wat in een open relatie. 

6. Betekenisvolle seks

In het Tinder-tijdperk zijn er veel mensen die juist fantaseren van een romantische lovemaking-sessie met iemand van wie ze echt houden en vice versa. 

7. Seks met hetzelfde geslacht

Hoewel het merendeel van de respondenten heteroseksueel was, waren een hoop toch nieuwsgierig naar een avontuurtje met iemand van hetzelfde geslacht. Bijna 60 procent van de vrouwen fantaseerde over andere vrouwen, terwijl 26 procent van de mannen het warm kreeg van een wip met een andere man. Een kwart van de mannen had stomende dromen over een avontuurtje met een travestiet en een op de drie met een transseksueel. 

Lees ook: Dit vinden mannen echt van een kutscheet - VRIJ-dag

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen