WIN: Spannende goodies

Winacties door Redactie Ze.nl

Zin in een spannend avondje; wil je je uitleven op je partner of op jezelf? SugarandSweets.nl heeft vanalles in huis om jouw nacht een erotisch tintje te geven. Van vibrators in een modern, vrouwelijk jasje tot een romantische set met kaarsjes en massageolie. En jij kunt nu een paar heel fijne goodies van SugarandSweets winnen op Ze.nl!

Wat kun je winnen?
Ze.nl mag de volgende goodies weggeven:

Kamasutra Bedside Box (t.w.v. 54,95)
In deze box zitten een aantal kleine hoeveelheden van bestsellers, mooi verpakt in een elegant, houten doosje om je genot te stimuleren. De Kamasutra Bedside Box bevat: Oil of Love - Original, Sweet Honeysuckle Honey Dust, French Vanille Room Body Souffle and Love Liquid Sensueel Glijmiddel.

Vivid Dreams Vibrator Savanna (t.w.v. 19,95)
Met deze vibrator in een vrouwelijk lila kleurtje van het merk Doc Johnson beleef je nachtenlang plezier. Het apparaat kent meerdere snelheden en is handig te bedienen via het jog dial menu.

Tender Touch Gift Set (t.w.v. 27,95)
Ook aan de romantische dames is gedacht: deze giftset bestaat uit een aantal fijne goodies om jullie dichter bij elkaar te brengen. Prikkel alle zintuigen met behulp van het kietelveertje en het kleine zachte zweepje, terwijl je partner geblinddoekt is met een zijdezachte oogmasker. Daarna volgt een uitdagende sensuele massage met Soft Skin Glyde (massagemiddel en glijmiddel ineen), met een romantisch kaarsje erbij. De minivibrator helpt je de avond samen tot een zinderend hoogtepunt te brengen. Alles wat je nodig hebt voor een romantische avond samen...

LELO Lilly Vibrator Zwart (t.w.v. 89,95)
De LELO Lilly Vibrator is een luxe vibrator speciaal voor stimulatie van de clitoris. Een uniek design gemaakt van parelzachte materialen. Geluidloos en van de beste kwaliteit. Met twee drukknopjes kan de snelheid van de vibraties traploos worden geregeld. In de snelste trilstand is deze vibrator nog steeds nauwelijks hoorbaar. De Lilly-vibrator is oplaadbaar en wordt geleverd met oplader voor het stopcontact. De Lily vibrator wordt geleverd in een zacht satijnen tasje, in een stijlvolle luxe zwarte opbergkist.

Alle lezeressen van Ze.nl krijgen nu een speciale korting van 7,5% op elke bestelling. Vul tijdens het afrekenen de kortingscode Ze.nl in.

Ze.nl mag al deze goodies van SugarandSweets.nl weggeven, om kans te maken op één van de prijzen (willekeurig) moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 10 januari. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.