Sekshoroscoop van mei 2018

Intiem door Redactie Ze.nl

Wat hebben de erotische sterren deze maand voor jou in petto? Wordt het een maand boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is voorbereid: lees dus snel in onze sekshoroscoop wat je in mei tussen de lakens kunt verwachten.

Lees ook: Open relatie: zo maak je er een succes van

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Net als de temperaturen buiten stijgt ook de hitte in jouw slaapkamer, Waterman. De winter mag dan ietwat rustig geweest zijn, dit voorjaar ga jij voor een flinke inhaalslag. Je voelt je sexy met de zon op je huid en dat straal je duidelijk uit, want je trekt anderen aan als een magneet. Ook tussen de lakens! Relatie? Met een stomende vrijpartij weet jij je seksleven weer wat leven in te blazen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De komende maand zal het wat stil voor jou zijn op seksueel gebied, Vissen. Het kan nu eenmaal vriezen en dooien, daar doe je niets aan. Of wel? Gebrek aan een ander lijf betekent niet dat je kou hoeft te lijden. Trakteer jezelf bijvoorbeeld op een Womanizer: een geile vrijpartij is niets bij het hoogtepunt wat deze jongen je zal brengen. 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Ram, deze maand ga je op de kinky tour. Nadat je jezelf in de winter tegoed hebt gedaan aan chocolade in je joggingbroek voor de buis, wordt het de hoogste tijd om je wilde haren weer eens los te gooien. Dat is voor je partner ook wel eens leuk. Wacht hem of haar eens op in een pikante outfit. Bye bye joggingbroek, maar wel mét chocolade. In vloeibare vorm, die je van je lief af mag smullen. Iedereen blij!

Stier (21 april t/m 21 mei)

Zoals in de lente alle lammetjes massaal de weide in huppelen, zo voel jij je op seksueel gebied. Je voelt je deze maand zelfverzekerd en sexy en dat werpt zijn vruchten af. Als jij de kroeg binnenstap keren alle hoofden zich naar jou. Het enige wat jij hoeft te doen is de leukste uitkiezen voor een spannende nacht. 

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Na al dat geven is het nu eens tijd om het er flink van te nemen, Tweelingen. ‘Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken’ is jouw motto deze maand. Single? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Relatie? Je partner zal moeten sprinten om jouw seksdrive bij te houden.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Oei Kreeft, aan het begin van de maand zul je in een moment van vrijheid iets doen dat niet door de beugel kan. De Temptationnn... wordt je even teveel en je zult door het stof moeten om te redden wat er te redden valt. Maar er gloort licht aan de horizon, want er gaat niets boven stomende make-upseks. 

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Na een rustige winter staat niets jou en zinderende seks deze maand meer in de weg. Als een cowgirl berijd jij elke rodeostier die je tegenkomt. Jihaaaa! Maar hou je de boel wel veilig? Uiterste discretie is absoluut vereist, want voordat je het weet verandert je seksleven in een slecht SOAp. 

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Hè bah, je bent echt even helemaal klaar met seks. Al die inspanning en moeilijke houdingen, om nog maar te zwijgen over die zweetaanvallen en vieze lakens. Aan jouw lijf deze maand even geen polonaise. Doe jou maar een lekkere pyjama en een schoon bedje. Hoewel… het heft in eigen handen vergt minimale energie en inspanning. Hmm, dit biedt opties, Maagd!

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Na een paar maanden je bedpartner in de watten te hebben gelegd, vind je het wel welletjes. Deze maand is jouw maand om egoïstisch te zijn in bed. Daar ben je immers een Weegschaal voor. Maar let op: niet elk pleziertje hoef je exact af te wegen.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Je buikgevoel liegt nooit, Schorpioen. Volgens de sterren staat er nieuw begin aan de horizon te wachten, en ja, jij was al in de verte en inde rondte aan het turen naar verse vis. Zin in een nieuw avontuur? Neem een duik in het diepe, maar pas op dat je je koppie niet stoot. 

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Na een reeks van zoutloze wipperijen, weet je niet wat je aan moet met je bedpartner. Die unhappy endings kun je niet meer aan, maar hem of haar kwitjraken is ook niet wat je wilt. Voordat je met je vinger naar de ander wijst, het zou wel eens aan jou kunnen liggen. Een opfriscurcus van jouw trukendoos kan jouw seksleven weer spicy maken

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Het is mei! De blaadjes schitteren aan de bomen, de dagen zijn lang en de vogeltjes tjilpen. Tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Een langgekoesterde seksfantasie van jou (en je bedpartner) zal deze maand in vervulling gaan. Zorg je dat jullie elkaar niet uit het oog raken...?

Lees ook: "Hoe groot is die van jou?"

Beeld: iStock, Giphy