Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht Sex(toy) Expert noemen. Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Deze week alles over de Womanizer; het enige seksspeeltje dat je naar een orgasme zuigt.

Ik heb een hekel aan seksspeeltjes-merken die beweren met iets nieuws, iets revolutionairs, iets zo geils op de markt te komen dat elke vrouw gaat sidderen van genot. Vaak is het gewoon een vibrator in een net iets een ander jasje met een net iets ander motortje. Been there, done that. Maar, zo'n drie jaar geleden kwam de eerste Womanizer op de markt. Een seksspeeltje dat werkt op... luchtdruk! En dat was precies waar de wereld op zat te wachten!

Even oefenen

Er bestaan inmiddels al verschillende soorten, maten en kleuren van de Womanizer. Hij ziet eruit als een soort oorthermometer. Het tuutje zet je over je clitoris. Dit is wel even een trucje dat je moet leren. Het spreekwoord 'al doende leert men' geldt zeker voor dit seksspeeltje. In het begin moest ik echt even op zoek naar de juiste positie om het tuutje precies over m'n clitoris te zetten, maar nu kan ik het in 1 vloeiende beweging. Hoppa!

Zuigend naar een hoogtepunt

En dan? Als je dit speeltje aanzet, dan begint dat tuutje heel zachtjes te zuigen. Al is 'zuigen' niet het juiste woord, maar ik weet gewoon geen ander woord om te omschrijven wat deze toy met me deed en nog steeds doet. Het was voor het eerst in al mijn jaren van seksspeeltjes-testen dat ik niet verder kwam dan 'mind-blowing' om een seksspeeltje te omschrijven. 

Het gevoel lijkt in de verte iets op dat iemand zachtjes aan je clitoris zuigt. Je clitoris wordt heel zachtjes vacuüm gezogen en dan word je door kleine, snelle 'luchtdruk-stootjes' naar een hoogtepunt gebracht. Klinkt enger dan het is, want het is juist een heel fijn en vooral totaal anders dan je gewend bent. Womanizers hebben namelijk 8 tot 12 verschillende intensiteiten, dus je kunt zelf zacht of hard kiezen. Voor mij persoonlijk is standje 3 al meer dan genoeg, maar er zijn vrouwen die pas met standje 12 gegarandeerd klaarkomen.

Orgasmegarantie?

Ze geven bij de Womanizer zelfs - jawel - orgasmegarantie! Nu vind ik het behoorlijk stom als een fabrikant met zo'n claim komt, want een orgasme  zit bij vrouwen voornamelijk tussen hun oren (ontspan, ontspan!!!), maar... ik heb in de drie jaar dat Womanizer nu op de markt is slechts van twee vrouwen gehoord dat ze er weinig aan vonden en niet klaarkwamen. Womanizer zelf zegt dat 98% van de gebruikers een orgasme ervaart. Ik. Geloof. Ze. Heilig. 

Ikzelf kan binnen een minuutje klaarkomen met een Womanizer. Maar hé, ik heb van klaarkomen dan ook m'n werk gemaakt. En het gaat er niet om hoe snel je kunt klaarkomen of dat je überhaupt klaarkomt, maar dat je geniet van je lijf.

Welke Womanizer moet je kiezen?
Zoals ik al schreef zijn er verschillende soorten en maten Womanizers op de markt. Er zijn ook al verschillende andere merken die het luchtdruk-kunstje van Womanizer hebben afgekeken. Toch is er niets zo goed als het origineel als je het mij vraagt. De duurste Womanizer kost, kuch, 189 euro (zie afbeelding boven). Een flinke smak geld, maar dan heb je wel een exemplaar met een Swarovski-kristal, al zit je daar helemaal niet op te wachten.

Uiteindelijk is het vooral belangrijk dat je een exemplaar koopt met goed werkende knopjes, waarmee je je seksspeeltje harder én zachter kunt zetten. Verder wil je knopjes die je gemakkelijk schoon kunt maken en die op de juiste plek zitten terwijl je bezig bent. En dat vind je allemaal in de Womanizer Pro40 voor 99 euro (zie afbeelding beneden). 

Nog steeds een hoop geld, maar ik denk dat mijn Womanizer Pro40 het meest gebruikte seksspeeltje van het afgelopen jaar is. Als ik andere seksspeeltjes aan het testen ben en die falen erin om me tot een orgasme te brengen, dan is daar altijd de Womanizer Pro40 die het wél lukt. Binnen een minuut. Ik heb dus geen gebruik hoeven maken van de orgasme-garantie, haha.

De Womanizer Pro40 is hier te koop.

Eerder schreef Luna ook: 
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes
Hoe kies je je eerste vibrator? 
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Help! Mijn vriend wil me niet beffen

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!