Een stotende vibrator: superhit of no go? - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht expert noemen op het gebied van sex(toys). Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Met deze week: Een stotende vibrator: superhit of no go?

Je hebt toys die er zo realistisch mogelijk uitzien. Je kent ze wel: de huidkleurige neppiemels met aders en een grote nepeikel. Vaak staat deze look garant voor een dubieuze kwaliteit (uitzonderingen daargelaten). Er zijn ook toys die een zo realistisch mogelijke ervaring beloven. Aangeprezen met zinnetjes als 'voelt net echt', 'geeft je het meest orale genot denkbaar', 'niet van echte seks te onderscheiden'. Nou, neem maar van mij aan dat er een héleboel fantasie en inlevingsvermogen nodig is om de stimulatie van welk seksspeeltje dan ook met echte seks te vergelijken.   

Stotend seksspeeltje

Plastic harmonica

Zo lag ik ooit met een 'stotende vibrator' tussen m'n benen die me het gevoel zou geven alsof ik echt seks had met een man. Als een soort huidkleurige, plastic harmonica bewoog het gevaarte in en uit me. Er hing een batterijoplaadsysteem aan een snoer dat bijna net zo groot was als het geval zelf. Het geluid dat het ding maakte leek trouwens ook op een harmonica-symfonietje, dus vergelijkbaar met echte seks? Nee, in de verste verte niet. Ja, seks met Toots Thielemans misschien, maar daar houdt de vergelijking wel op. 

Maar toen stuitte ik op de Stronic-serie van het merk Fun Factory. 

Het is alweer een paar jaar geleden dat de eerste Stronic-speeltjes op de markt kwamen. Die zorgden voor een ware sensatie in seksspeeltjesland én tussen mijn benen. Het zijn dan ook geen vibrators, maar een pulsators, omdat ze niet vibreren maar (no shit) pulseren. Hoe dat werkt? In de staaf die je inbrengt zit een grote stalen bal die op en neer kan bewegen. De snelheid of het ritme kun je helemaal zelf bepalen. 

En hoewel je ook dit gevoel niet echt kunt vergelijken met de stotende beweging van een man, komt het wel verdomd dicht in de buurt! Zeker omdat je de Stronic-pulsatoren handsfree kunt gebruiken. Andere seksspeeltjes zullen vanzelf uit je glijden als je niet wat tegendruk uitoefent met je handen, maar de Stronic-speeltjes niet. Hiermee kun je op je rug gaan liggen (met je benen weliswaar iets bij elkaar) zodat je allebei je handen vrij hebt om andere dingen te doen. I-de-aal! Je zult wel je vingers moeten gebruiken om door het menu van dit seksspeeltje te scrollen uiteraard, maar het feit dat dit speeltje vanzelf in je blijft is een enorm pluspunt. 

Het gevoel van zo'n pulserende toy is echt totaal niet te vergelijken met het gevoel dat een 'normale' vibrator je geeft. Want hoewel trillingen tegen je G-spot ook heus fijn kunnen zijn, is het vooral de stotende beweging waardoor mijn G-spot écht gestimuleerd wordt. Tel daarbij op dat Fun Factory hun toys maakt van superveilig siliconen in een strak modern design. Alle toys zijn veilig en makkelijk te bedienen. Daardoor is het absoluut één van mijn favoriete merken. 

Er zijn verschillende Stronic-speeltjes op de markt, waaronder de Stronic Eins, Zwei en Drei. De Stronic Drei is 1 van mijn favorieten: een toy met ribbels, waardoor je G-spot nóg beter gestimuleerd wordt als die metalen bal op en neer gaat (écht HEAVEN). 

Je kunt de Stronic Drei hier kopen.

seksspeeltje stotend

Eerder schreef Luna ook: 
Help! Mijn vriend wil sekstoys gebruiken en ik niet 
Hoe ik een full body orgasme kreeg van dit seksspeeltje 
Dit is het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest
Kan je clitoris gevoelloos worden van een vibrator?
'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte'
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Hoe kies je je eerste vibrator?
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!