Seks & relaties / Seks
Seks

Van chilivlokken tot dubbel betrapt worden: jullie bloopers tijdens seks

Een pijnlijke pijpbeurt voor je lover omdat jij net je tanden had gepoetst of betrapt worden door je (schoon)ouders tijdens een kinky sessie: het gaat niet altijd helemaal goed tijdens seks. Wij verzamelden zes cringe-worthy momenten en hilarische blunders.

1 van 6

Een slaapverwekkende date

Penelope (53): “Het leven van een single freelancer kan soms wat hectisch verlopen. Ik had een deadline en er zaten wat dingen tegen, waardoor ik de hele nacht door moest werken. Echter had ik de volgende dag, de dag voor Koningsdag, een date gepland. Ik wilde niet op het laatste moment afbellen, dus ik besloot om de volgende dag te kijken hoe ik mij voelde en of ik het door zou laten gaan. Ik besloot wakker te blijven, want ik ken mezelf en ging ‘op karakter’ door. Onder het motto: ‘Als het nou héél leuk is, kunnen we de dag erna samen Koningsdag vieren.’

Rond etenstijd stond er een hippe jonge gast voor de deur met een baardje. Hij zette zijn rugzak in een hoek van mijn kamer en we gingen meteen uit eten. Ik vertelde hem onderweg dat ik niet geslapen had en hoopte dat ik niet zou instorten, dus meneer was gewaarschuwd. Met een grote grijns zei hij: “Ik houd je wel wakker.”

In het restaurant hebben we heerlijk gegeten, hard gelachen en meneer flirtte erop los. Ik vond het heel vermakelijk en vleiend, en was nog steeds klaarwakker van de spanning. Tegen sluitingstijd gingen we terug. “Oh, mijn rugzak staat nog bij jou thuis,” zei hij toen veelbetekenend. Ik was inmiddels al veertig uur wakker en begon het toch wel een beetje te voelen in mijn benen. Ik was wel gecharmeerd van hem, dus ik hield het nog even vol. Eenmaal binnen zoende hij mij en al snel verplaatsten we ons naar mijn slaapkamer. Van het een kwam het ander. Tot het moment suprême daar was…  Zodra ik mijn bed onder mijn benen voelde, wilde mijn lichaam nog maar één ding: slapen. Blijkbaar ben ik knock-out gegaan. Toen ik mijn ogen opendeed, was ik alleen. Ik hoorde wat gerommel vanuit de woonkamer. Hij was zich alweer aan het aankleden en woest brieste hij: “Je viel in slaap!” Ik schoot direct in de lach: “Wat lul je nou?” “Jawel,” herhaalde hij, “Je bent in slaap gevallen. Je ging zitten en viel direct om.” Ik hield het niet meer. Schaterlachend zei ik dat ik hem gewaarschuwd had. Hij vond het absoluut niet grappig. Voordat hij wegging, vroeg ik nog of we afspraken voor Koningsdag. Hij zei alleen maar boos dat we wel zouden bellen. Nou, je begrijpt het al, de dag erna is hij met zijn vrienden de stad in gegaan. En ik? Ik heb de hele Koningsdag mijn roes uit geslapen… Volgende keer beter.”

1 van 6