ZeBlundert: In je nakie

Lichaam door Marleen_S
Om blunders van anderen kunnen wij allemaal lachen, maar wat als je zélf een grote blunder begaat? Je kunt op dat moment wel door de grond zakken! Vijf meiden biechten aan Ze.nl hun ergste naaktblunder op.

Lois (21): "Mijn vriend woont nog bij zijn ouders en heeft daarmee de 
beschikking over veel luxe en gemak. Waaronder ook de heerlijkste jacuzzi ever in de achtertuin. In de zwoele nazomer dit jaar gingen we, zoals we wel vaker deden, samen nog even bubbelen. En ja, het weer, onze halfnaakte lichamen en het warme water waren het recept voor een heerlijke potje flikflooien. Totdat we op een zeker moment zijn vader bulderend de tuin in hoorden lopen. 'Schat kom je ook zo na de afwas? Het water is heerlijk!' Met een enorme plons ging hij naast ons zitten. Helemaal verhit van ons spannende voorspel keken ik en mijn vriend elkaar verschrikt aan. We waren namelijk poedelnaakt! Ik wist niet waar ik het moest zoeken en schaamde me dood. Gelukkig kon schoonpapalief door de bubbels niet zien dat we naakt waren... Op een gegeven moment was hij z?n biertje vergeten en ging hij er gelukkig even uit. Waarop ik en mijn vriend razendsnel alles weer aantrokken. En dankzij mijn strapless bikini had hij niks in de gaten!"

Cara (25): "Op een luie zaterdagmiddag sprong ik na lekker lang uitgeslapen te hebben onder de douche. En zoals ik wel vaker doe, neem ik eigenlijk niets mee dan alleen een handdoek. En dus liep ik na twintig minuten vrolijk in m?n blootje de slaapkamer in. Ik pakte mijn telefoon en terwijl ik druk aan het WhatsAppen was hoorde ik getik tegen het raam. De nieuwsgierigheid won, en dat was maar goed ook: de glazenwasser stond breed grijzend voor het raam. Met z?n zeem in zijn handen stond hij als verstijfd naar me te kijken. Ik greep gauw het eerste de beste wat ik zag om me te bedekken en rende naar de woonkamer. Waar ik nog heel lang met het schaamrood op mijn kaken heb gezeten totdat hij ein-de-lijk weg was."
 

Annemerel (21): "Het was zomer en ontzettend lekker weer. Ik lag lekker met alleen mijn boxer in de tuin te zonnebaden toen ik de brievenbus hoorde. De post waar ik al de hele dag op wachtte ? mijn favo tijdschrift ? was binnen. In liep gauw naar de voortuin en BAM? de voordeur knalde dicht. Zo stom: ik had de achterdeur, de tussendeur en de voordeur opengelaten! En de sleutel lag op de keukentafel? Daar stond ik dan, helemaal alleen thuis en halfnaakt in niets minder dan een klein broekje. Ik heb gauw mijn moeder opgebeld en na anderhalf uur kwam ze me uit mijn lijden verlossen. In de tussentijd heb ik maar fijn mijn tijdschriftje gelezen. In de schuur."
 
Sandra (24): "Een paar jaar geleden ging ik met mijn ouders mee naar de camping. Ik was een jaar of zeventien en had het eigenlijk al een beetje gehad, wéér met m'n ouders mee. Maar goed, ik had geen andere plannen dus ging ik maar mee. En de nachtmerrie van elke campinggast werd voor mij werkelijkheid. Aangezien wij niet beschikten over een luxe camper, maar een vouwwagen uit de jaren tachtig, moest ik douchen in de openbare doucheruimte. Bepakt en bezakt met al mijn douchespullen liep ik nietsvermoedend het douchehokje in. M'n haar zat al lekker in de shampoo toen het deurtje open ging. Een bejaarde man keek me verschrikt aan. Met zijn blik gericht op mijn borsten, liep hij achteruit en maakte hij dat-ie wegkwam. Toen ik goed en wel klaar was, kwam ik erachter. Ik had het mannendomein betreden. Verkeerd op het bordje gekeken... Awkard!"
 

Tatjana (25): ?Ik was net verhuisd naar een fijn appartementje en had nog geen gordijnen, lamellen of plakplastic voor mijn ramen zitten. Maar ach, ik woonde op de eerste verdieping, dus het zou wel meevallen met die inkijk. Dacht ik. Totdat ik op een ochtend, na een lekkere douche, naakt mijn slaapkamer inliep. Net toen ik mijn bh aantrok zag ik in mijn ooghoek dat er iemand langsliep, mijn slaapkamer inkeek en mij daardoor recht aan kon kijken. Van schrik wist ik niet wat ik moest doen ? het zou tenslotte ook zo stom staan als ik in één keer wegdook ? en dus bleef ik, heel logisch, maar gewoon stokstijf staan. De jongen in kwestie recht aankijkend? Oh my god! Het moment dat hij wegkeek, bekwam ik van de schrik en dook ik meteen op mijn bed, achter een paar kussens, om hem scherp in de gaten te houden. En meneer kon zijn ogen blijkbaar niet geloven: hij keek nog wel vier of vijf keer om en bleef zelfs nog even staan? Ik hoorde hem denken: ?Zag ik dat nou goed?? Ja, meneer, dat zag je ? helaas ? hartstikke goed??

Wat is jouw allerergste naaktblunder ooit?

Lees ook de vorige edities van ZeBlundert!