ZeBlundert: Op de wc!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Om blunders van anderen kunnen wij allemaal smakelijk lachen, maar wat als je zélf een grote blunder begaat? Je kunt op dat moment wel door de grond zakken! Vijf meiden biechten aan Ze.nl hun ergste wc-blunder op.

Angelique:

?Ik had een date met een leuke jongen en was daarvoor ontzettend zenuwachtig. Wanneer ik nerveus ben slaat het op de één of andere manier altijd op mijn darmen. Ik probeerde mijn buikpijn te negeren en ging naar het huis van mijn date toe. Net op het moment dat het echt gezellig werd ging mijn buik zo veel pijn doen, dat ik het haast niet meer kon houden! Ik rende naar de wc en het enige wat ik kon doen was: poepen, poepen en nog eens poepen... En dat nog wel in het huis van mijn crush! Ik kwam na een kwartier met een rood hoofd en een vieze walm om mij heen de woonkamer weer in. Gelukkig kon hij er wel om lachen, maar ik heb er wel een bijnaam aan overgehouden: poepje."

Milou: ?Ik wilde net even naar het toilet gaan voor een 'verschoning', toen mijn baas mijn kantoor binnenstormde. Ik probeerde de tampon die ik net had gepakt, weg te moffelen maar dat ging wat lastig. Mijn baas eiste mijn volledige aandacht op met een warrig verhaal en ik had bovendien een rokje aan, dus geen broekzakken. Ondertussen ging mijn baas aan mijn bureau zitten en probeerde me iets uit te leggen dat blijkbaar heel schematisch op een papiertje moest gebeuren. Hij pakte mijn kladblok en speurde mijn bureau af naar een pen, die hij niet vond. Hij klopte op de zakken van zijn colbertje (ook geen pen) en zei toen, wijzend naar mijn hand gesloten hand, waar net het puntje van een tampon uitpiepte: 'Mag ik jouw pen even?' Oeps??

Karlijn: ?Ik was met mijn vriend aan het fiezelefozelen op bed en op een gegeven moment kwam het tot seks. Eén voor één gingen alle kledingstukken uit en waren we er helemaal klaar voor. Ik weet niet meer precies hoe het kwam dat hij met z?n hoofd zo dicht bij m?n kont zat (euh..?) maar ineens zei hij: 'Bah! Er zit nog een stukje wc-papier tussen je reet!' Oopsie? Echt opwindend vond hij het helaas niet. Maar gelukkig kon hij zich er overheen zetten en hebben we uiteindelijk onze vrijpartij gewoon afgemaakt. Later hebben we er wel smakelijk om gelachen??

Carolien: ?Ik zat in een metro in Engeland en moest ontzettend nodig plassen. Ik ging naar de wc en merkte al snel dat het een vervelende deur was. Toen ik eindelijk dacht dat ik het slot doorhad ging ik snel plassen. Even later stond ik oog-in-oog met een man! FIJN, het slot werkte dus niet? Rood verliet ik de wc. Sindsdien check ik tien keer of het slot het doet!?

Iris: ?Ik was uit eten met mijn crush. Toen ik even later naar de wc ging zag ik dat ik ongesteld was geworden. Ik had niets bij me qua maandverband, dus wc-papier was de enige optie! Ik deed een paar velletjes wc-papier in mijn onderbroek en toen liep ik terug naar de tafel. Ik hoorde allemaal mensen achter mij smoezen. Het bleek dat er nog een stuk wc-papier uit de achterkant van mijn broek kwam. Hoe dom? M?n date kwam niet meer bij van het lachen en helaas heb ik hem daarna nooit meer gezien?"

Wat is jouw grootste wc-blunder?