ZeBlundert: Seks - deel 1

Intiem door Vera
Om blunders van anderen kunnen wij allemaal lachen, maar wat als je zélf een grote blunder begaat? Je kunt op dat moment wel door de grond zakken! Vijf meiden biechten aan Ze.nl hun ergste seksblunder op.

Elise: "Mijn vriend en ik hadden net onze avondmaaltijd achter de kiezen toen we in de mood kwamen. Langzaam kleedden we ons uit en begonnen we elkaar te strelen. Ik dacht 'laat ik hem eens goed verwennen' en ging langzaam met mijn hoofd naar beneden naar zijn private area. Toen ik hem eenmaal aan het pijpen was, moest ik elke keer kokhalzen. Dat gebeurt wel vaker aangezien zijn tampeloeres iets te groot is voor mijn mond. Totdat het niet bij kokhalzen bleef en ik ineens mijn hele avondmaaltijd over zijn piemel heen uitkotste... Oeps!"


Danielle: "Ik had een paar jaar geleden een date met een lekker ding. Die avond kwam van het een het ander en voor we het wisten lagen we met elkaar te flikflooien in bed. We hadden het licht uitgedaan om het extra spannend te maken. Vervolgens ging hij bij mij naar beneden om me heerlijk te verwennen. Het was heel lekker, dus ik kwam al snel klaar. Daarna deed ik het licht weer aan en wat zag ik: zijn hele gezicht zat onder het bloed! Ik was dus blijkbaar net ongesteld geworden... ín z'n mond!"

Verona: "Toen mijn vriend en ik op een avond helemaal opgewonden van elkaar raakten, begonnen we elkaar te zoenen en heftig uit te kleden. Vervolgens bevredigde hij me met zijn handen. Het was erg lekker en ik genoot er intens van. Ondertussen was mijn maag wel hevig aan het borrelen, waarschijnlijk van iets wat ik gegeten had. Maar mijn vriend ging rustig door. Het was zelfs zo fijn dat ik voelde dat ik klaar ging komen. Maar op het moment dat ik het 'uitschreeuwde' van genot kwam er niet alleen uit m'n mond geluid. Je raadt het al: ik liet tijdens mijn orgasme gewoon een dikke scheet!"


Marieke: "Ik had mijn eerste anale experience. Eerder zag ik het niet zo zitten, maar mijn date wilde per se anaal. Ik dacht: 'Oke... eens moet de eerste keer zijn, toch?' Dus daar gingen we... Het was aan het begin een beetje ongemakkelijk, maar na een tijdje kwamen we er echt in. Hij begon opeens zo hard te stoten dat het helemaal misging: zijn piemel werkte als een soort vacuümpomp! Ik kreeg vanuit het niets diarree en het spoot zo ongeveer over het hele bed. En dat op m'n eerste date! Je raadt het al: dat was voor mij de eerste en gelijk de laatste anale ervaring!"

Alice: "Toen ik voor de eerste keer seks had met mijn vriend ging het er een beetje klungelig aan toe. Ik heb nog niet zo veel sekspartners gehad, dus ik was erg zenuwachtig. Op een gegeven moment ging ik hem pijpen en we zaten er lekker in. Na ongeveer vijf minuten kwam m'n lover klaar. Zijn sperma schoot in m'n oog, en prikken dat het deed! Ik heb vervolgens nog een week rondgelopen met een ontstoken oog. Een veiligheidsbril is soms dus best verstandig!"

We hebben zo ontzettend veel grappige seksblunders verzameld, dat we binnenkort met deel 2 komen. Lees ook alle andere edities van ZeBlundert!

Wat is jouw ergste seksblunder?