ZeBlundert: Seks - deel 2

Intiem door Vera
Om blunders van anderen kunnen wij allemaal lachen, maar wat als je zélf een grote blunder begaat? Je kunt op dat moment wel door de grond zakken! Zeven meiden biechten aan Ze.nl hun ergste seksblunder op.

Jorina:

"Op een avond waren mijn vriend en ik helemaal in de stemming. We gingen lekker in bad en daarna begonnen we aan heerlijke seks. Mijn vriend vindt het heerlijk om gepijpt te worden, dus ging ik dat doen. Hij kwam echter buiten mijn mond klaar. De dag erna ging ik lunchen met mijn vriendin en ze zei: 'Schat, heb je je wax niet goed over je haar verdeeld?' Juistem! Er zat dus nog een hele kwak harde sperma in m'n haar. Daar was zijn kwakje dus terechtgekomen..."

Emma: "Ik had net een nieuwe liefde. We waren elkaar dus nog lekker aan het onderzoeken. We probeerden een aantal dagen per week ongeveer het halve Kamasutra boek uit. Op een avond deden we doggystyle. Ik voelde al dat er wat lucht bij mij naar binnen ging. Toen we wilden veranderen van standje kwam er toch een geluid uit! Een kutscheet, en een met een extreem aantal decibel. En daar bleef het niet bij, de volgende dertig minuten had ik ze aan één stuk door! Het enige wat m'n inmiddels ex kon zeggen was: 'Zo... Gaat-ie lekker?'"


Rosanne:

"Ik was een tijd geleden aan het scharrelen met een leuke jongen uit Limburg. Op een avond waren we in de stemming en ging het er heftig aan toe. Ik was op het punt beland dat ik hem oraal ging bevredigen. Toen ik een tijdje bezig was zei hij op een gegeven moment: 'O... Lekkah!' Maar echt op een Mona-toetjes toon. Ik was zó afgeknapt dat ik mijn spullen pakte en vertrok."

Madelief: "Ik heb echt een zwak voor donkere jongens. En je weet wat ze over donkere mannen zeggen: die hebben grote piemels! Voor zover ik wist was dit echt waar. Op een avond ging ik naar huis met een onwijs leuke, donkere jongen. Van het een kwam het ander. Ik trok zijn broek naar beneden en ik wist niet wat ik zag, of eigenlijk niét zag... Zijn piemel was zó ontzettend klein, ik denk maar twee centimeter! Ik wist echt niet wat ik er mee aan moest. Ik ben eerlijk geweest en zei dat het echt niet ging lukken..."

Mireille: "Toen ik op reis was in Thailand had ik daar op een gegeven moment een Engelse vaste scharrel. Qua seks klikten we enorm en hij was tot nu toe dan ook de enige die me oraal zó goed kon bevredigen dat ik op een gegeven moment klaarkwam. Alleen op het moment dat hij dus met z'n hoofd bij mij down under was en ik kwam, liet ik tijdens m'n orgasme een keiharde scheet in zijn gezicht! Zijn reactie? 'Is it a real one, or a pussy one?' Ik wist dondersgoed dat het een real one was, maar mijn antwoord was: 'Euh.. did it smell?'"


Marlou:

"Ik was aan het daten met een beetje rare jongen. Toch vond ik hem stiekem heel erg aantrekkelijk en mysterieus. Op een avond waren we met wat vrienden uitgeweest en vroeg ik of hij meeging naar mijn huis. We waren lekker op dreef en net voordat hij klaarkwam duwde hij mij van zich af. Hij kwam klaar in zijn hand en gooide zo z'n sperma á la Spiderman naar mij toe! Hij was dus écht raar..."

Kim: "Mijn scharrel kwam bij mij thuis en ik had destijds twee katten, waarvan één speelse kitten. Op een gegeven moment hadden we onze kleren uitgetrokken om nou ja... you know. Toen we bezig waren schreeuwde mijn scharrel het ineens uit van de pijn en schopte hij met zijn rechterbeen zo het glas van tafel. Wat bleek? De kitten had heel de tijd toen we bezig waren naar zijn bungelende ballen zitten turen en was er ineens op afgesprongen om dat 'speeltje' te grijpen! Ik kwam echt niet meer bij!"

Lees ook deel 1 van de seksblunders en alle vorige edities van ZeBlundert!

Wat is jouw ergste seksblunder?