Waarom hij het heerlijk vindt als je hem pijpt

Intiem door Redactie Ze.nl
Op de een of andere manier kunnen mannen niet wachten tot je aan hun leuter hangt. Ze vinden het fantastisch en zouden het liefst niet anders willen. Waarom ze toch zo in de ban zijn van het orale genot? Wij zijn erachter gekomen. 
 
Mannen houden van een goede blowjob. Dat is gewoon een feit. Als je een beetje geluk hebt, is jouw vent wel subtiel genoeg om niet zomaar zijn zwengel in je gezicht te hangen (écht, ze zijn er). Toch doet geen enkele man moeite om zijn affectie voor pijpen geheim te houden. Waarom ze het toch zo heerlijk vinden? Om deze redenen!
 
Hij voelt zich powerfull  
Hij moet toch wel iets goed voor elkaar hebben, wil een vrouw bereid zijn om zijn worst in haar mond te steken. Het is gewoon iets wat je niet zomaar doet. Het vraag veel inspanning, heel veel inspanning. Dat brandje is niet zomaar geblust, dus hij weet dat hij iets goed doet wanneer jij bereid bent naar Zuiden af te reizen. 
 
 
Het windt hem op 
Gewoon het idee dat zijn favoriete lichaamsdeel zich in jouw mond bevindt, vindt hij superopwindend. En dan hebben we natuurlijk ook nog het onderdeel van klaarkomen. Wij staan er echt niet om te springen, maar hij vindt het heerlijk om dat goedje van ‘m in jouw mond te lozen. 
 
Hij heeft een heel mooi zicht 
Welk standje jullie ook aannemen, hij zit op de eerste rang. Hij heeft een prachtig uitzicht en kan precies zien hij het erin en eruit gaat. Ja, dames, mannen vinden niets fijner dan precies te zien wat er gebeurt.  
 
Het duurt dan langer 
Niet om je vriend de grond in te boren, maar het is je vast wel een keer overkomen dat hij in je gleed en na een paar keer stoten zijn moment al had. Wanneer jij hem in je mond stopt, komt hij veel minder snel klaar. Kan-ie mooi extra genieten van de dictation. 
 
 
Hij weet dat jij hem accepteert
En met ‘hem’ bedoelen we in deze situatie zijn leuter. Je moet hem wel mooi vinden als je hem pijpt. Want even: dichtbij zul je hem niet zien hoor. Het confronterende beeld dat dan op je netvlies gebrand wordt, zal er dan toch wel eentje zijn die jij kan hebben. 
 
Het voelt gewoon fantastisch 
Not to state the obvious: maar het voelt natuurlijk ontzettend fijn voor hem wanneer iemand hem oraal pleziert. Enough said
 
Smakkende geluid 
Wanneer onze kaak verlamd raakt, weten we dat er wat meer speeksel om de hoe komt kijken. Wijzelf vinden dit nou niet bepaald ladylike. We beginnen erdoor een soort smakkende geluiden te maken. Maar meneer vindt dat natuurlijk héérlijk. 

Wat vind jij van blowjobs geven?