Met deze 13 spannende rollenspellen komen jullie wildste fantasieën uit

Intiem door Jennifer

Een leuk rollenspel maakt het allemaal net wat spannender in de slaapkamer. Het klinkt misschien fout, maar af en toe even gek doen mag best. De zuster en patiënt kennen we inmiddels wel, dus tijd voor wat nieuwe, sexy ideeën!

spannende rollenspellen slaapkamer ideeën

Lees ook: Deze sexy nummers brengen je in de stemming

Piloot/stewardess en passagier

Een piloot of stewardess kan heel knap zijn. En daarbij kunnen de seksuele verlangens in een vliegtuig hoog oplopen, vooral als de vlucht heel lang duurt. Een goed setje voor een spannend rollenspel dus. Stel jullie zelf voor op een avond. Jullie hebben oogcontact en zijn een beetje aan het flirten, terwijl de rest van het vliegtuig slaapt. Oeh… goede timing om lid te worden van de Mile High Club.

Vreemdgangers

Dit rollenspel is vooral leuk, als jullie een heel monogaam koppel zijn. Toch spannend om eens te doen alsof jullie vreemdgaan? Maar dan natuurlijk met elkaar en alléén met elkaar. No way dat een van jullie ooit echt vreemdgaat (hopen we). Geef het spel extra spice door samen één nachtje te boeken in een hotel. Sneaky bastards!

Dienstmeisje

Als een van jullie graag de touwtjes in handen heeft, ga dan voor het rollenspel met het dienstmeisje (of jongen). Vergeet daarbij zeker niet een sexy rollenspelkostuum te kopen. Zie je het voor je, hoe je partner voorovergebogen staat? Grote kans dat jullie al na enkele minuten op elkaar springen.

Iemand die jullie kennen

Wat ook interessant is als rollenspel, is om iemand te spelen die jullie kennen. Eh, nee, het gaat nu niet over een gezamenlijke vriend(in). Dat is misschien iets te gek en niet een heel veilige keuze. Ga in plaats daarvan bijvoorbeeld voor de knappe barista van het lokale koffietentje. En speel vervolgens barista en klant. Seks in het voorraadhok, oeh!

Hypnotiseur

Een heel spannend rollenspel voor de slaapkamer is die met de hypnotiseur. Geef een van jullie volledig de controle, door te doen alsof de één wordt gehypnotiseerd. Je mag alleen doen wat je wordt gezegd. Help elkaar lekker uit de comfort zone, dat mag af en toe wel even!

Loodgieter en huisvrouw

Ring, ring. Wie belt daar nou weer aan? O ja, de loodgieter en wów… wat een cutie! Ja, het rollenspel van loodgieter en huisvrouw/man kan ook heel spannend zijn. Even een snelle wip met de loodgieter voordat de partner thuiskomt. Ah oh! En dan ook nog even doen alsof er iemand binnenkomt. Spannend!

Masseur en klant

Dit is wel een heel relaxt rollenspel, vooral voor degene die de klant speelt. Al is het ook zeker spannend. Dan denk je naar een massagesalon te gaan voor een heerlijke massage, blijkt het er eentje met een happy ending. *wink* Wie droomt daar stiekem niet van?

Bewaker en smokkelaar

Het meest spannende rollenspel in dit rijtje is toch wel die van bewaker en smokkelaar. Maak het je partner vervolgens lekker moeilijk door de smokkelwaar goed te verstoppen. Laat hem/haar maar zoeken, terwijl jij geniet van het spel en de handen over je lichaam. Een beetje hard to get kan nooit kwaad.

Huisbaas

Oeps, je woont op jezelf en hebt deze maand even iets te veel uitgegeven. Zó veel dat je je huur niet kan betalen. Dan komt je huisbaas met een wel heel sexy en spannend idee. Betaal de huur voor één keer maar in bed. En vergeet je mooiste lingerie niet aan te doen…

Worstelaars

Een spannend rollenspel kan ook ontstaan door middel van een worsteling. Doe alsof jullie worstelaars zijn en vecht om de bottom positie, maar dan letterlijk. Wie belandt als eerste op de grond? Laat de adrenaline lekker stromen en gooi het daarna eruit in een potje wilde seks.

Koning(in) en dienaar

Natuurlijk zijn jullie voor elkaar de koning(in)! Je hebt vrijwel alles over voor je partner, toch? Tijdens dit spannende rollenspel in ieder geval wel. Of ja, degene die de dienaar speelt dan. Serveer je lover een wijntje, druiven en meer… Wat u maar wilt, Koninklijke Hoogheid.

Liefde in de supermarkt

Misschien herken je het wel: je komt een knapperd tegen in de supermarkt en wilt diegene eigenlijk direct bespringen. Nou, tijdens het rollenspel met je partner gaan jullie ervoor en rennen jullie samen naar de parkeerplaats. Een vluggertje in de auto, why not?

Pizzabezorger

Tot slot dan nog eentje voor de pizza lovers onder ons. Bij dit rollenspel hoort namelijk wel een échte pizza natuurlijk. Al weten we niet of jullie daar nog aan toekomen. Waarschijnlijk is hij al koud, zodra jullie eraan toekomen. Je moet de pizza namelijk wel betalen, maar o jee… de klant heeft geen geld. Wat nu? Terwijl je nadenkt over een oplossing, klopt je hart steeds sneller door de veel te knappe pizzabezorger (oftewel je liefje). Betalen in natura dan maar?

Lees ook: Tantraseks: hoe doe je dat precies?