Spannende rollenspellen voor in de slaapkamer (en andere plekken)

Liefde door Laura

Een beetje fout en daarom extra leuk. Even in de huid van een ander kruipen kan betekenen dat er een heel nieuwe wereld voor jullie opengaat. Je bent losser en durft meer. Dat belooft een vrijpartij to remember. Welke spannende rollenspellen kies je? Wij doen een voorzetje.

spannende rollenspellen

Lees ook: 'Help! Ik kom te snel klaar'

Tip: smaken verschillen, dus overleg vooral met je bedpartner welk scenario hem of haar opwindt. 

Het schoolmeisje

Twee vlechtjes, een kort geruit rokje en een (on)schuldig blik. Het is de natte droom van menig mens. Het schoolmeisje-rollenspel is zo cliché dat je er jeuk van krijgt, maar misschien daarom juist zo leuk? Aan je lover de schone taak om jou een lesje te leren. 

Onder het mom van klassieker, zijn deze rollenspellen altijd een succes: politieagent(e), schoonmaakster en zuster staan in de top 10 beste verkochte sexy kostuums. 

Happy ending

Alles wat verboden is, wil je juíst doen. Een happy ending geven aan een klant is not done en strafbaar, maar wanneer jouw liefje op de massagetafel ligt maak je natuurlijk een uitzondering. Shoptip: gebruik lekkere massageolie om de fantasie tot leven te laten komen. Geen ster in masseren? Bekijk wat instructievideo's op YouTube voor de nodige inspiratie en tricks.

Baas en werknemer

Stout en fout is de voorwaarde van spannende rollenspellen. Wat is nou stouter dan een wippartij met je baas? Na maanden gefantaseerd te hebben, is het moment dan eindelijk daar. De big boss wil je spreken in het kantoor, de luxaflex gaan dicht en van het een komt het ander...

Je kunt de rollen natuurlijk ook omdraaien.

Knappe vreemdeling

Een van de grootste seksfantasieën is een nacht doorbrengen met een beautiful stranger. Als je een vaste relatie hebt en die wil houden, lijkt zo'n fantasie onbereikbaar. Gelukkig kun je met een hoop fantasie en een kleine make-over een heel eind komen. Denk maar aan Phil en Claire uit Modern Family die elke Valentijnsdag voor een avondje transformeren tot Clive Bixby en Julianne.

Meisje van de nacht

Boek - zoals dat 'hoort' bij een escort - een hotelkamer voor de nacht. Ga überchic gekleed, met een strakke jurk, rode lippen en hakken (het liefst hoge laarzen). Ontmoet elkaar in de lobby van het hotel, drink samen een cocktail en vervolg het avontuurtje in de hotelkamer. Doe inspiratie op met de serie Dagboek van een callgirl. Of draai het om en wees de klant.

Vijftig Tinten

Van je stoel gegleden bij de Fifty Shades-boeken en films? Dankzij de trilogie zijn steeds meer stelletjes niet vies van handboeien, zweefjes en kinky seksspeeltjes. Kruip in de huid van de onderdanige Anastacia Steele (of dominante Christina Grey, kan ook). Dat kan natuurlijk niet zonder spannend 'gereedschap'. Tip: koop een SM giftbox met verschillende speeltjes zodat je van alles kan uitproberen. 

Lees ook: Spanking voor beginners: zo doe je dat