Spanking voor beginners: zo doe je dat

Intiem door Redactie Ze.nl

Een tik op bips tijdens een vrijpartij, kortom spanking. Voor de een een enorme turn-on en ander laat het compleet koud. Hoewel het natuurlijk persoonlijk is, blijkt dat maar liefst 84% weleens spanking heeft uitgeprobeerd. Wil je spanking weleens proberen, maar weet je niet hoe? Lees dan snel verder in deze survivalgids over spanking voor groentjes.

spanking

Lees ook: Hierover wordt het meest gelogen tijdens een eerste date

Billenkoek

Spanking zijn één of meer klappen op de bips. Het is ideaal voor als je wil experimenteren met BDSM, maar een latex pakkie en die martelwerktuigen je net even teveel zijn. In Fifty Shades termen: spanking is vanille seks. 

Het fijne aan spanking is dat je huid al extreem gevoelig is als je opgewonden bent. Het kan dan ook een extreme turn-on zijn wanneer iemand de leiding over jou neemt en de grens van genot en pijn opzoekt, afhankelijk van hoe hard de tik is.

Rustaaag

Schrikt het idee van een rake klap op je achterste je toch een beetje af? No worries, je kunt spanking gewoon voorzichtig opbouwen. Vind je het niks? Dan kun je er altijd nog mee ophouden. Begin in plaats van directe spanking bijvoorbeeld eerst met een kietelveer. Op die manier kun je de gevoeligheid van je huid testen zonder direct met een rode bips rond te lopen. Vervolgens kan diegene de aanraking uitbreiden met kusjes, kriebelende vingers of een lik met de tong.

Vervolgens kun je heel voorzichtig overgaan tot spanking. Je kunt dit met je handen doen, maar met een paddle van zachte stof kun je de tikken veel beter doseren, plus het voelt lekkerder voor degene die de tikken ontvangt. Vergeet niet rustig te beginnen met spanking, want zo hou je het leuk en speels.

Extra intens

Bij spanking draait het grotendeels om het bloed naar de oppervlakte van de huid te krijgen, waardoor het extra gevoelig wordt. Tussen het spanken door kun je dezelfde plek dus kietelen of strelen, dat maakt het extra intens. 

O ja, het is ook belangrijk om te variëren, dus niet steeds spanking op dezelfde plek. Dat wordt na een tijdje wel vervelend. En blijf tussendoor vooral communiceren of degene die gespankt wordt het wel lekker vindt. Het is belangrijk om er allebei 100% achter te staan! 

Ben je fan van spanking? Dan is het leuk om een speciaal speeltje aan te schaffen om de boel extra speciaal te maken, zoals een kietelveer of een paddle. Spankze!

Lees ook: 6 redenen waarom hij geen seks met je wil